کد خبر: 1297565
تاریخ انتشار : ۱۰ مهر ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۱
مديركل كميته امداد استان مركزي بيان كرد

تبيين فرهنگ احسان و انفاق در بين نسل جوان جامعه

جشن عاطفه‌ها زمينه مناسبی برای تبيين فرهنگ احسان و انفاق در جامعه به ويژه در بين نسل جوان است؛ لذا كمك و دستگيری از نيازمندان از جمله سنت‌های حسنه‌ای است كه در روايات اسلامی نيز مورد توجه قرار گرفته است و همگان بايد به اين مهم توجه ويژه داشته باشند.








وليئی، مدير كل كميته امداد امام خمينی(ره) استان مركزی

به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، محسن وليئی، مدير كل كميته امداد امام خمينی(ره) استان مركزي 10 مهرماه در مراسم افتتاحيه جشن عاطفه‌ها كه در مدرسه راهنمايی دخترانه اطهر ناحيه دو اراك برگزار شد، گفت: امسال جشن عاطفه‌ها با هدف انفاق و نوعدوستی و دستگيری از نيازمندان با شعار مهر‌ در ‌انتظار ‌مهر‌ حماسی از دهم تا دوازدهم مهرماه جاري در سطح مدارس، محلات و مصلای‌های نماز جمعه استان برگزار می‌شود.


وی نقش مردم ولايتمدار استان را در راستای كمك به نيازمندان بی بديل دانست و افزود: مردم استان همه ساله با دستانی پر از مهر به استقبال جشن عاطفه‌ها و دستگيری از نيازمندان می‌شتابند و اميد است امسال نيز با همان دستان پر مهر خويش دستگير محرومان و نيازمندان باشند.


مدير كل كميته امداد امام خمينی(ره) استان مركزی با اشاره به مساعدت و همياری دانش‌آموزان در برگزاری جشن عاطفه‌ها، خاطرنشان كرد: جشن عاطفه‌ها امسال در سطح 700 مدرسه استان مركزی برگزار می‌شود و قريب به 5 هزار و چهارصد دانش‌آموز و بيش دو هزار دانشجو نيازمند كمك و ياری خيرين و نيكوكاران استان هستند.


وليئی از توزيع 150 هزار پاكت در بين دانش‌آموزان مدارس استان جهت جمع‌آوری كمك‌های نقدی دانش‌آموزان خبر داد و اظهار كرد: مشاركت و حضور پرشور دانش‌آموزان و مردم استان در اين حماسه بزرگ باعث شادی دل نيازمندان و محرومان خواهد شد؛ چرا كه حس نوعدوستی از جمله احساس‌های شيرينی و پرحلاوتی است كه برای هميشه ماندگار خواهد بود.


مدير كل كميته امداد امام خمينی(ره) استان مركزی جشن عاطفه‌ها را زمينه مناسبی برای تبيين فرهنگ احسان و انفاق در جامعه به ويژه در بين نسل جوان دانست و ادامه داد: جشن بزرگ عاطفه‌ها، نوعدوستی و كمك و دستگيری از نيازمندان از جمله سنت‌های حسنه‌ای است كه در روايات اسلامی نيز مورد توجه قرار گرفته است و همگان بايد به اين مهم توجه ويژه داشته باشند.


به گزارش ايكنا، ابوالفضل بادرستانی، رئيس آموزش و پرورش ناحيه دو اراك، نيز در اين مراسم گفت: امسال جشن عاطفه‌ها با حضور بيش از 12 ميليون و 300 هزار دانش‌آموز و يك ميليون معلم برگزار می‌شود.


وی در ادامه اظهار كرد: برگزاری جشن عاطفه‌ها در سطح مدارس و مشاركت دانش‌آموزان در اين مهم باعث ترويج فرهنگ نوعدوستی در بين دانش‌آموزان شده و زمينه مهمی در راستای فرهنگ‌سازی فراهم خواهد كرد.


بادرستای بيان كرد: كمك كردن به ديگران، نوعدوستی و دستگيری از افراد ناتوان به‌عنوان يك آموزش و مهارت مطرح است و لازم است تا دانش آموزان را از بدو تولد و ابتدای زندگی با اين مهم آشنا كنيم.


رئيس اداره آموزش و پرورش ناحيه دو اراك در پايان نقش آموزش و پرورش را در اين راستا اساسی دانست و افزود: جشن عاطفه‌ها در كشور ما يك فلسفه و باور قلبی است و آموزش و پرورش به‌عنوان يك نهاد موثر در امر آموزش اين سنت حسنه الهی و ارزشی می‌تواند ايفاگر نقش مثبتی در جامعه باشد.

captcha