کد خبر: 1297674
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۳۹۲ - ۰۰:۰۶
در همايش تخصصی بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی؛

«شبكه‌های اجتماعی و سبك زندگی اسلامی ــ ايرانی» بررسی می‌شود

شبكه‌های اجتماعی و سبك زندگی اسلامی ــ ايرانی و شبكه‌های اجتماعی و الگوی اسلامی ــ ايرانی پيشرفت از موضوعاتی است كه 20 مهرماه جاری در همايش تخصصی بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی در محل سالن اجلاس سران كشورهای اسلامی به آن پرداخته خواهد شد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، همايش تخصصی بررسی ابعاد شبكه‌های اجتماعی به همت پژوهشكده فناوری اطلاعات و ارتباطات جهاد دانشگاهی، 20 مهرماه جاری در سالن اجلاس سران برگزار می‌شود.

محورهای اين همايش عبارتند از: شبكه‌های اجتماعی و هويت، شبكه‌های اجتماعی و سبك زندگی اسلامی ــ ايرانی، شبكه‌های اجتماعی و سرمايه اجتماعی، شبكه‌های اجتماعی و روابط نسلی در ايران، شبكه‌های اجتماعی و الگوی اسلامی ــ ايرانی پيشرفت، شبكه‌های اجتماعی و رونق كسب و كار، شبكه‌های اجتماعی و امنيت (حريم خصوصی و كنترل و افشای اطلاعات و ...)، ابزارهای مديريت محتوا در شبكه‌های اجتماعی، مطالعه و تحليل شبكه‌های اجتماعی، بررسی انتشار اطلاعات در شبكه‌های اجتماعی، بررسی مديريت هوشمند شبكه‌های اجتماعی و بررسی تأثيرات متقابل شبكه‌های اجتماعی مجازی و واقعی.

مهم‌ترين اهداف همايش مذكور را همچون ساير همايش‌های علمی می‌توان در ايجاد بستر مناسب برای ارائه گزارش پژوهش‌های علمی در زمينه نقش رسانه‌ها در كاهش يا افزايش مسائل اجتماعی ايران و تبادل اطلاعات و تجربيات صاحب‌نظران در اين زمينه دانست.

از ديگر اهداف برگزاری همايش ايجاد ارتباط ميان صاحب‌نظران و محققان دانشگاهی از يك سو و مسئولان و مديران ذيربط در وزارت‌خانه‌ها و نهادهای تصميم‌گيرنده رسمی كشور از سوی ديگر و تبادل اطلاعات و تجربيات اين دو گروه دانست.

بررسی تأثيرات شبكه‌های اجتماعی در اتفاقات مختلف ايران و جهان (بيداری اسلامی عربی، انتخابات آمريكا، انتخابات ايران و ...)، بررسی برخی از شبكه‌های اجتماعی ايرانی (بلاگستان فارسی، سايت ضد انقلاب بالاترين و ...)، بررسی راه‌های نظارت و كنترل بر اين شبكه‌ها، توليد محتوای علمی و بومی در حوزه رسانه‌های اجتماعی، ارتباط پويا و مفيد بين پژوهشگران، مردم و دانشگاه‌ها، ارائه جديدترين پژوهش‌های بومی در حوزه رسانه‌ها و شبكه‌های اجتماعی و اشتراك‌گذاری ايده‌های جديد در حوزه رسانه‌های اجتماعی برخی از اهداف مدنظر برای برگزاری اين همايش به شمار می‌روند.

يادآور می‌شود، اين همايش با همكاری وزارت علوم، وزارت ارتباطات، پژوهشكده مطالعات توسعه جهاد دانشگاهی، رياست جمهوری، شورای عالی آموزش و پرورش، مركز ملی فضای مجازی، مركز تحقيقات استراتژيك، دانشگاه تهران، پليس قضايی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات اجتماعی جهاد دانشگاهی، مركز توسعه فناوری‌های اطلاعات و رسانه‌های ديجيتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و... برگزار می‌شود.
جهت اطلاعات بيشتر اينجا كليك كنيد!

captcha