رئيس بيمارستان ايرانی مكه گفت 4198 زائر ايرانی سرزمين وحی از ابتدای موسم حج تمتع امسال از خدمات درمانی ارايه شده از سوی پزشكان اين بيمارستان ايرانی بهره مند شدند.
به گزارش خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) مصطفی نادری، رئيس بيمارستان ايرانی مكه وابسته به مركز پزشكی حج و زيارت جمعيت هلال احمر اظهار كرد: اين خدمات درمانی از سوی پزشكان متخصص داخلی، قلب و عروق، ارتوپدی، چشم پزشكی، گوش و حلق و بينی، زنان و جراحی داخلی ارايه شده است.
وی تصريح كرد: از ابتدای موسم حج تمتع امسال تاكنون 780 نفر از زائرين بيت الله الحرام برای دريافت خدمات معاينه داخلی و تخصصی از سوی پزشكان متخصص، 230 نفر برای دريافت خدمات راديولوژی در مواردی مثل شكستگی، درفتگی و نظاير آن، 360 نفر برای دريافت خدمات آزمايشگاهی و 128 نفربرای دريافت خدمات دندانپزشكی و تعدادی نيز برای دريافت خدمات پزشكی اورژانسی و داورخانهای به اين بيمارستان ايرانی در مكه مكرمه مراجعه كردهاند.
وی خاطرنشان كرد: پزشكان متخصص در همه زمينهها به همراه پرستاران و مددكاران برای خدماترسانی مناسب به حجاج ايرانی آماده هستند و با برنامهريزیهايی كه از سوی مركز پزشكی حج و زيارت جمعيت هلال احمر انجام شده است هم اكنون 280 پزشك متخصص و عمومی در زمينههايی همچون: قلب و عروق و زنان در قالب پزشك مجموعه و 220 پزشك متخصص و عمومی در بيمارستانهای مكه مكرمه و مدينه منوره خدمات لازم را برای حجاج ايرانی بيتالله الحرام ارايه میدهند و خدمان داروخانهای و اورژانس نيز برای درمان بهتر زائران ايران وجود دارد.