کد خبر: 1300469
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۳

40 هزار نفر در مسابقات قرآن اوقاف فارس ثبت نام كرده‌اند

مديركل اوقاف و امور خيريه فارس با اشاره به برگزاری سی و ششمين دوره مسابقات قرآن در اين استان از ثبت نام 40 هزار نفر در اين مسابقات خبر داد و گفت 25 هزار شركت‌كننده در شيراز در اين مسابقات نام‌نويسی كرده‌اند.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، حجت‌الاسلام سيد اسماعيل حسينی‌مقدم، مديركل اوقاف و امور خيريه فارس امروز سه‌شنبه، 16 مهرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری سی و ششمين دوره مسابقات قرآن اوقاف در اين استان گفت: بحمدالله تاكنون 40 هزار نفر جهت شركت در مسابقات قرآن كريم ثبت نام كرده‌اند كه تعداد 17 هزار نفر از آنها در پورتال سراسری مسابقات به آدرس quraniran.ir ثبت شده است.


وی افزود: شهر شيراز با 25 هزار شركت‌كننده در رتبه اول استان قرار گرفته و پس از آن شهرستان‌های كازرون و مرودشت بيشترين شركت‌كنندگان را به خود اختصاص داده‌اند.


حجت‌الاسلام حسينی‌مقدم با تصريح اينكه ثبت نام از متقاضيان تا 25 مهرماه ادامه خواهد داشت، گفت: علاقه‌مندان می‌توانند با مراجعه به بقاع متبركه، ادارات و نهادها، مؤسسات قرآنی و ادارات اوقاف سراسر استان نسبت به نام‌نويسی اقدام كنند.


مديركل اوقاف و امور خيريه فارس اظهار كرد: مسابقات قرآن كريم يك رخداد بسيار مهم و مبارك است كه می‌تواند تأثيرات فرهنگی بسيار مؤثری در استان داشته باشد، بحمدالله در اين زمينه كارهای خوبی انجام شده و همه نهادهای استان در اين امر خير و معنوی همكاری دارند و با وجود گستردگی كار، شيرينی خدمت به ساحت قرآن كريم، تلخی سختی‌ها را از بين برده است.


وی از همكاری خوب و گسترده صدا و سيمای فارس خبر داد و گفت: از امشب برنامه‌های وی‍‍ژه و متنوعی با محوريت مسابقات قرآن كريم و با حضور چهره‌های قرآنی استان به‌صورت زنده از صدا و سيمای مركز فارس پخش می‌شود.

captcha