دبير طرح ملی تلاوت قرآن كريم كشور از تحت پوشش قرار گرفتن نيمی از استانهای كشور در اين طرح خبر داد و عنوان كرد كه به زودی ساير استانها به طرح ملی تلاوت میپبوندند.
حسين مقدمكيا، دبير طرح ملی تلاوت قرآن كريم كشور در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قران(ايكنا)، ضمن اعلام اين خبر افزود: در يك سال اخير زيرساختهای لازم برای اجرای كامل طرح ملی تلاوت قرآن كريم در استانها فراهم شده است.
وی عنوان كرد: همدان، قم، كاشان، دامغان، قزوين و دو شعبه يزد از جمله شهرستانهايی هستند كه جديداً به اين طرح پيوستهاند، همچنين زمينه حضور ديگر شهرستانها و استانهای ديگر در طرح مذكور در حال انجام است و كار ثبت نام در استانها از شهريورماه آغاز شده و تا بيستم مهرماه ادامه دارد.
دبير ستاد اجرايی طرح ملی تلاوت قرآن كريم كشور گفت: پيرو تاكيدات رهبر معظم انقلاب مبنی بر گسترش حفظ قرآن و ايجاد كرسیهای تلاوت قرآن كريم در كشور، معاونت قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی طرح مزبور را در دستور كار خود قرار داد.
وی گفت: شناسايی و پرورش استعدادها و ظرفيتهای قرآنی و پرورش استعدادهای قرآنی به منظور تربيت چهرههای بزرگ قرآنی در بخش قرائت از جمله اهداف اين طرح است، همچنين تربيت نسل جوان و نوجوانان در زمينه تلاوت قرآنی از جمله سياستهای راهبردی اين طرح است.
وی همچنين ضمن اعلام استقبال جوانان و نوجوانان از كاشان از اين طرح عنوان كرد: برای حضور گسترده نوجوانان و جوانان در اين طرح هماهنگیهايی با آموزش و پرورش، دارالقرآنها، مؤسسات قرآنی، كانونهای فرهنگی، هنری مساجد و مساجد محلات انجام شده است.
وی در پايان يادآور شد: مؤسسه قرآنی اميرالمؤمنين(ع) در ميدان كمالالملك كاشان برای ثبت نام علاقهمندان فعال است.