کد خبر: 1301428
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
حجت‌الاسلام ميرزايی

فتوای مقام معظم رهبری درباره سلاح‌های هسته‌ای ريشه قرآنی دارد

مسئول دفتر نمايندگی ولی فقيه در لشكر 3 حمزه سپاه شهدای آذربايجان غربی گفت فتوای مقام معظم رهبری در خصوص منع استفاده از سلاح‌های كشتار جمعی بيانگر مواضع صلح‌آميز مكتب متعالی اسلام است و ريشه قرآنی دارد.



حجت‌الاسلام فضل‌الله ميرزايی، مسئول دفتر نمايندگی ولی فقيه در لشكر 3 حمزه سپاه شهدای آذربايجان غربی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه آذربايجان غربی، اظهار كرد: فتوای مقام معظم رهبری مبنی بر حرام بودن استفاده از سلاح‌های كشتار جمعی و هسته‌ای الهام گرفته از مبانی صريح قرآن كريم و سيره الهی پيامبر گرامی اسلام(ص) در صيانت از كرامت انسانی است.


وی با تأكيد بر اينكه صدور اين فتوا از سوی ولی امر مسلمين آیت‌الله خامنه‌ای بيانگر صراحت مواضع صلح‌آميز و عدالت‌طلب مكتب اسلام ناب محمدی است، اضافه كرد: خداوند در كلام الهی خود و دستورات دينی واجب شده بر انسان همواره بر احترام گذاشتن به فطرت الهی بشر تأكيد كرده و اجازه نداده است كه امكانات بشری جهت نابودی ابنای بشر و به چالش كشيدن حقوق و حدود انسان‌ها به كار برده شود.


اين مقام مسئول تصريح كرد: فتوای رهبر انقلاب طبق موازين شرعی است و معتقدیم كه ما مجاز به استفاده از سلاح‌های هسته‌ای نيستيم؛ چرا که حتی در تاريخ صدر اسلام نيز در جنگ‌های رخ داده ميان مسلمانان و جبهه كفار، پيامبر(ص) در گزينش افراد برای حضور در جنگ دقت داشتند كه افراد تنها با هدف غايی رسيدن به قرب الهی در جنگ عليه كفار حضور پيدا كنند نه تسويه حساب‌های شخصی و رسيدن به منافع ديگر.


حجت‌الاسلام ميرزايی يادآور شد: استفاده از سلاح‌های هسته‌ای و كشتار جمعی مخالف با اصول قرآنی است و با معيارها و ارزش‌های مورد نظر اسلام در پاسداری از كرامت نفوس الهی بشر به شدت مغايرت دارد.


مسئول دفتر نمايندگی ولی فقيه در لشكر 3 حمزه سپاه شهدای آذربايجان غربی در پايان با اشاره به اهداف شوم استكبار جهانی در دست‌يابی به سلاح‌های هسته‌ای، گسترش حيطه تسلط بر مواضع جهانی و منافع سلطه‌طلبانه را از عمده‌ترین اهداف سياه‌نمایی‌های استكبار جهانی در موضع هسته‌ای ايران عنوان كرد.

captcha