کد خبر: 1302427
تاریخ انتشار : ۲۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۵۶

دارالمؤمنين كاشان؛ عزادار سالروز شهادت امام باقر(ع)

شهر دارالمؤمنين كاشان همزمان با هفتم ذی‌الحجه، سالروز شهادت امام باقر(ع)، غرق در ماتم و عزاست.



به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، دوستداران اهل بيت عصمت و طهارت(ع)، شب گذشته، 20 مهرماه در اماكن مذهبی، تكيه‌ها، حسينيه‌ها و بقاع متبركه كاشان برای غربت امام محمد باقر(ع) عزاداری كردند.


در اين ميان، حرم حضرت علی بن‌امام محمد باقر(ع) فرزند بلافصل امام محمد باقر(ع) در مشهد اردهال كاشان حال و هوای ديگری داشت و شيعيان و علاقه‌مندان به خاندان اهل بيت عصمت و طهارت(ع) با حضور در حرم مطهر اين امامزاده عظيم‌الشأن، سالروز شهادت پدر بزرگوار ايشان را تسليت گفتند.


همچنين، امروز آئين سوگواری و سينه‌زنی با حضور زائران و مجاوران بارگاه ملكوتی حضرت علی بن‌‌محمد باقر(ع) در اين زيارتگاه برگزار می‌شود و سخنرانی، مداحی و مرثيه‌سرايی از جمله برنامه‌های امروز و امشب اين حرم مطهر است.


حضرت علی بن‌امام محمد باقر(ع) در سال ۱۱۳ هجری قمری به دعوت اهالی فين كاشان از طرف پدر بزرگوارش برای ترويج دين اسلام به ‌كاشان آمد. اين امامزاده بزرگوار پس از سه ‌سال تبليغ معارف اسلام در اين خطه، سرانجام در جنگی نابرابر با حاكمان ستمكار به همراه جمعی از يارانش در ۲۷ جمادی‌الثانی سال ۱۱۶ هجری قمری، حدود ۵۵ سال پس از واقعه كربلا، در خطه اردهال كاشان به شهادت رسيد.

captcha