حجتالاسلام حميد بهاری، كارشناس فرهنگی اداره تبليغات اسلامی گرمی در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه اردبيل، با اشاره به فرازهايی از دعای پرفيض عرفه گفت: دعای عرفه گنجينه زلال عرفان الهی است كه از وجود نورانی امام حسين(ع) برای تشنگان عرفان ناب الهی به يادگار مانده است.
وی در ادامه با اشاره به فرارسيدن روز عرفه و نامگذاری اين روز به عنوان روز نيايش خاطرنشان كرد: انسان معاصر كه گرفتار روزمرگیهاست و در معرض آلودگیهای روحی قرار گرفته است، برای رهايی از اين فضای مسموم راهی به جز نيايش به درگاه حضرت باری تعالی ندارد، چرا كه دعا و نيايش كه حد اعلی آن در بيان نورانی اهل بيت(ع) ظهور يافته است، نگاه انسان به زندگی را تغيير داده و گره هايی را كه به واسطه عدم معرفت به وجود آمده است باز میكند.
حجتالاسلام بهاری با اشاره به برگزاری مراسم پرفيض دعای عرفه در شهرستان گرمی افزود: همچون سالهای گذشته و همزمان با سراسر استان، مراسم پرفيض دعای عرفه روز سهشنبه 23 مهر رأس ساعت 15 در مسجد جامع گرمی برگزار خواهد شد.