موید حسینی صدر، منتخب مردم خوی و چایپاره در مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) شعبه آذربایجان غربی، اظهار کرد: تقید همراه و همگام مسئولان و مردم به گزارههای وحدت و انسجام ملی در راهبرد سیاست نرمش قهرمانانه که از منویات رهبری در عرصه روابط فراملی است بی تردید سبب تحکیم مواضع ایران اسلامی در صیانت از ارزشهای ملی و همچنین تثبیت جایگاه انقلاب اسلامی در فضای بینالملل میشود.
وی با تأکید بر اینکه راهبرد سیاست نرمش قهرمانانه حوزه عمل کشورمان در برخورد و تبادل در فضای بینالملل با کشورهای دیگر را گستردهتر میکند، افزود: راهبرد نرمش قهرمانانه در واقع حرکت با تکیه بر شیوه گفتمان منطقی و با استراتژی مبتنی بر گفتوگو و مذاکره عادلانه و برابر است.
حسینی صدر تصریح کرد: البته باید در این میان توجه داشت که برخی از کشورهای عربی، برخی از دلالان داخل کشور و برخی از کشورهای سودجو همچون رژیم صهیونیستی مخالف بهبود روابط جمهوری اسلامی ایران با دنیا هستند؛ لذا ممکن است که در رسیدن به اهداف شوم خود کارشکنیها و جوسازیهایی را نیز انجام دهند؛ بنابراین میطلبد که در این مسیر همواره با مدبرانه و هوشمندانه حرکت کنیم.
وی با اشاره به ضرورت وجود وحدت و انسجام ملی برای رسیدن به اهداف فراملی و همچنین صیانت از ارزشهای انقلاب یادآور شد: کسانی که با ما مذاکره میکنند اگر احساس کنند که در کشور وحدت کلمه وجود دارد ارکان نظام با هم هماهنگ عمل میکنند، طبیعی است که منطقیتر برخورد میکنند و ما نیز در دفاع از حقوق خود موفقتر خواهیم بود.
این نماینده مجلس در ادامه با بیان اینکه امروز دیگر ایران اسلامی یک کشور ضعیف نیست که دیگران بخواهند حقوق آن را تضعیف کنند، خاطرنشان کرد: مؤلفه اصلی در راهبرد نرمش قهرمانانه مورد تأکید مقام رهبری استفاده از ادبیات مناسب در عرصه دیپلماسی و پیشه کردن صبر و گشادهرویی است.
حسینی صدر صبر و حوصله کردن و همچنین برخورد با روی گشاده را از مؤلفههای راهبرد نرمش قهرمانانه دانست و خاطرنشان کرد: بدون شک گشادهرویی و تواضع در برخوردهای دیپلماسی هیچگاه به معنی کوتاه آمدن از حقوق ملت و نادیده گرفتن ارزشها نیست بلکه حرکت در چارچوب عرفهای سیاسی است.