کد خبر: 1311168
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۷

انتشار ویژه‌نامه بهار اشک در تبیان

گروه فضای مجازی: ویژه‌نامه بهار اشک، به مناسبت فرارسیدن ایام محرم در وبگاه تبیان منتشر شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، ویژه‌نامه «بهار اشک» با بخش‌های مختلفی همچون کلیپ‌ها، نواهنگ‌ها، تصاویر ویژه، گنجینه تصاویر، قفسه، از لا به لای متون و حسینیه دل در وبگاه تبیان منتشر شد.

بخش از لا به لای متون شامل سرفصل‌هایی همچون اولین و آخرین ادبِ عزاداری، در امتداد تاریخی عظیم، درسی که از محرّم می توان آموخت، عادت‌های محرّمی، عبادت‌های محرّمی، امام حسین(ع)، مولایی نشانداریا بی‌نشان، «گریه»، راهی مشترک برای دوستان و دشمنان حقیقت، شور و شعور در یاران کربلایی امام حسین(ع)، ستارگان آسمان عصمت بر زمین کربلا، سیری در تاریخ سوگواری سالار شهیدان، حماسه‌ای از جنس وحی، به‌راستی چرا عزاداری؟! و آورده‌اند که...است.

اشعار ورود به ماه‌محرّم و حضرت مسلم‌بن‌عقیل(ع)، اشعار مناجات با امام‌حسین علیه‌السلام و ورود کاروان حسینی به کربلا، اشعار حضرت رقیه بنت الحسین(ع)، اشعار فرزندان حضرت‌زینب علیهاالسلام و شهادت حُرّبن‌یزید ریاحی، اشعار حضرت عبدالله بن حسن(ع)، اشعار حضرت قاسم بن حسن(ع)، اشعار حضرت علی اصغر(ع)، اشعار حضرت علی اکبر(ع)، اشعار حضرت ابوالفضل‌العباس(ع) و اشعار شب عاشورا از سرفصل‌های بخش حسینیه دل به شمار می‌رود.

از ویژ‌ه‌نامه‌های پیشین می‌توان به خیمه گاه، بیرق عشق، معراج خونین، تربت تشنه، شفق سرخ تاریخ وماهی به رنگ عشق اشاره کرد.

ویژه‌نامه «بهار اشک» به همت بخش تاریخ و سیره معصومین و به کوشش ابوالفضل صالح‌صدر در وبگاه تبیان منتشر شده است. همچنین محبوبه همتی، طراحی و گرافیک این ویژه‌نامه را برعهده دارد.

در بخشی از این ویژه‌نامه آمده است: بنابر گواهى نخستین اسناد مکتوب عاشورا، عزادارى اهل سنت و شیعیان همزمان و پس از حادثه عاشورا به وقوع پیوست. طبرى داستان عبور خاندان امام حسین(ع) توسط لشکریان یزید از مسیر قتلگاه و ذکر مصیبت آن مظلوم شهید را که توسط خواهرش زینب کبری(س) هنگام دیدن پیکر غرقه به خون و بى سر برادر بر زبان جاری شده، یادآور گردیده است.
پس از آن نیز سوگوارى سیدالشهدا(ع) و سایر قربانیان کربلا با انتقال بازماندگان حادثه به شام، بدان سرزمین منتقل شد و محفل جشن و شادمانى یزید را به مجلس عزا تبدیل کرد. احساسات و عواطف فراوان مردم از آن همه مظلومیت و ستمدیدگى غلیان مى‌کرد و به دو صورت عشق به اولاد حضرت حسین بن على(ع) و نفرت از دشمنان آنان و دستگاه حاکم اموى بروز مى‌نمود.

کاربران برای مشاهده ویژه‌نامه «بهار اشک» می‌توانند به نشانی www.tebyan.net مراجعه کنند.

captcha