کد خبر: 1311207
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۸

دسترسی به «مرکز دایره‌المعارف بزرگ اسلامی»

گروه فضای مجازی: بیش از 50 هزار منبع مرکز دایر‌ةالمعارف بزرگ اسلامی در درگاه کنسرسیوم محتوای ملی، قابل سفارش برای دیجیتال‌سازی و استفاده مجازی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مرکز دایرة‌المعارف اسلامی یکی از اعضای کنسرسیوم محتوای ملی است که با تلاش‌های صورت گرفته توسط متخصصان فنی کنسرسیوم،هم اکنون بیش از 50 هزار منبع مرکز دائره‌المعارف بزرگ اسلامی در درگاه کنسرسیوم محتوای ملی قابل سفارش دیجیتال‌سازی است.

راه اندازی سفارش دیجیتال‌سازی یکی از مهم‌ترین خدمات کنسرسیوم محتوای ملی، برای کاربران است. کاربران با استفاده از این امکان می‌توانند کتا‌ب‌ها و محتواهایی را که فایل دیجیتال برای آنها وجود ندارد، با پرداخت وجه، سفارش دهند.

صاحب محتوا نیز در عین انجام سفارش کاربر، محتوای دیجیتال را به محتواهای خود اضافه می‌کند. این سرویس کمک می‌کند تا تولید محتوای دیجیتال در کشور بر اساس نیاز کاربران انجام شود.

captcha