کد خبر: 1311217
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۲

برگزاری همایش عفاف و حجاب در ابهر

گروه اجتماعی: مسئول دبیرخانه کانون‎های فرهنگی ـ هنری مساجد زنجان از برگزاری همایش عفاف و حجاب در ابهر خبر داد و گفت: این همایش با حضور 300 شرکت‌کننده و نیز اساتید مجرب استان و با هدف آموزش و تربیت مربی عفاف و حجاب برگزار شده است.


مرتضی مقدمی، مسئول دبیرخانه کانون‎های فرهنگی ـ هنری مساجد استان زنجان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‎المللی قرآن(ایکنا) شعبه زنجان، گفت: همایش و کارگاه عفاف و حجاب همزمان با دهم آبان‌ماه امسال با حضور 300 نفر از اعضای کانون‎های فرهنگی ـ هنری مساجد استان در شهرستان ابهر برگزار شد.



وی افزود: این همایش که به‌همت کانون امام حسین(ع) ابهر برگزار می‌شود، یک دوره کارگاه‎های 6 ساعته است که از مدیران مسئول کانون‎های مساجد برای تدریس در هر کارگاه استفاده شده است و یک دوره تربیت مربی عفاف و حجاب است.



مسئول دبیرخانه کانون‎های مساجد زنجان ابراز کرد: این دوره شامل 4 کارگاه یک ساعته، مراسم افتتاحیه و اختتامیه است و مربیان و اساتید کارگاه‎ها علاوه بر مسئولان کانون‎های مختلف، از اساتید مجرب دانشگاه‎های ابهر و زنجان نیز هستند که با موضوعات مختلف به آموزش در کلاس‎ها‎ پرداختند.



مقدمی با بیان این‌که کلاس‎های آموزشی این همایش، هدفمند بوده و موضوع‌بندی شده است، عنوان کرد: کارگاه اول درخصوص فلسفه حجاب و کارگاه دوم با موضوع حجاب در ادیان مختلف برپا شده و کارگاه سوم به سیر تکاملی حجاب و پوشش در ایران پرداخته و کارگاه چهارم نیز حجاب در منظر نظریه‌پردازان دینی و مذهبی را مورد بررسی قرار داده است.



وی اظهار کرد: پیش از این، دو دوره از همایش در زنجان برگزار شده و امسال سومین دوره همایش در شهرستان ابهر برگزار شده است؛ همچنین با برگزاری جلسات مختلف با امام جمعه شهرستان ابهر و مسئولان ادارات منطقه از جمله آموزش و پرورش اداره فنی و حرفه‎ای استان، اداره ارشاد و سازمان تبلیغات اسلامی شهرستان ابهر شناسایی شدند که دانش‎آموزان دوره متوسطه و دانشجویان دانشگاه‎‏ها هستند.



این فعال فرهنگی خاطرنشان کرد: با توجه به این‌که از اساتید بومی منطقه و آشنا به مسائل منطقه در این دوره‎‎ها استفاده شده است و نیز مفاهیم در نظر گرفته شده جهت آموزش گروهی که در این کلاس‎ها حضور می‌یابند، خود یک حجاب‌شناس و مربی حجاب و عفاف خواهند بود.



مسئول دبیرخانه کانون‏های مساجد زنجان در پایان گفت: این دوره ویژه بانوان بوده در پایان، گواهی پایان دوره مهارت عفاف و حجاب به شرکت‌کنندگان در همایش اعطا می‌شود.

captcha