کد خبر: 1311280
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۰

اعلام برنامه‌های قرآنی هفته جاری آستان حضرت عبدالعظیم(ع)

گروه فعالیت‌های قرآنی: برنامه‌های قرآنی هفته جاری در آستان مقدس حضرت عبدالعظیم‌الحسنی(ع) شامل تفسیر قرآن، تجوید و صوت و لحن است که در کنار برگزاری مراسم‌های سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اجرا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، کلاس آموزشی تجوید و صوت و لحن از جمله برنامه‌های قرآنی آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) طی هفته جاری است که چهارشنبه، 15 آبان‌ماه پس از نماز مغرب و عشاء در مسجد جامع آستان مقدس حضرت عبدالعظیم‌(ع) و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین موسوی‌درچه‌ای برگزار خواهد شد.



براساس این گزارش، کلاس تفسیر قرآن کریم از دیگر برنامه‌های قرآنی هفته جاری در آستان حضرت عبدالعظیم(ع) است که شرکت برای عموم در این کلاس آموزشی آزاد بوده و این کلاس توسط تولیت آستان عبدالعظیم(ع) از ساعت هشت صبح روز چهارشنبه، 15 آبان‌ماه برگزار می‌شود.



همچنین، مراسم دعای ندبه این هفته آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) ساعت هفت صبح روز جمعه، 17 آبان‌ماه با مداحی علی فرهادی از مداحان اهل بیت(ع) برگزار خواهد شد.



بنابراین گزارش، آستان مقدس حضرت عبدالعظیم الحسنی(ع) همزمان با دهه اول ماه محرم مراسم سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) را با سخنرانی حجت‌الاسلام والمسلمین کاردان برگزار می‌کند که اصغر حیدری نیز در این مراسم‌های سوگواری به مرثیه‌خوانی و مداحی می‌پردازد.

captcha