کد خبر: 1311396
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۰۹
در بیرجند؛

نشست آسیب‌شناسی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در نشست آسیب‌شناسی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شهرستان بیرجند بر حاکمیت قرآن بر تمامی برنامه‌ها و فعالیت‌های جامعه تأکید کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدطاهرگرایلی، مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی امروز، 14 آبان‌ماه در نشست آسیب‌شناسی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شهرستان بیرجند با بیان اینکه یکی از مباحث مهم در مذهب ما بحث قرآن‌آموزی است، گفت: باید تلاش کنیم قرآن محور تمام برنامه‌ها و فعالیت‌های ما قرار گیرد.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی با تأکید بر اینکه جریان شیعه درخصوص مباحث قرآنی باید پیشرو باشد، اظهار کرد: سازمان اوقاف با برگزاری مسابقات قرآن ‌میان مردم شناخته شده است، چراکه متولی اصلی مسابقات قرآن سازمان اوقاف و امور خیریه است.



حجت‌الاسلام گرایلی بر ضرورت استفاده از تمام ظرفیت‌های استان در راستای سی و ششمین دوره مسابقات قرانی اوقاف تأکید کرد و گفت: با توجه به اینکه سطح متسابقان در استان خراسان جنوبی پایین است، همت جمعی برای استفاده از تمام ظرفیت‌های استان در حوزه قرآن امری لازم و ضروری است.



وی هدف از تشکیل این نشست را احصاء کردن نقاط قوت و ضعف متسابقان و مسئولان ذکر کرد و افزود: در مسابقات قرآن نباید شأن متسابقان به خطر بیفتد.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه خراسان جنوبی در ادامه با توجه به راه‌اندازی سامانه جامع موقوفات در استان ابراز خرسندی کرد و یادآور شد: این اقدام ارزشمند سبب می‌شود که موقوفات قرآنی به‌صورت ریز شناخته و در مباحث قرآنی اعم از مسابقات قرآن از آنها بهره‌مند شویم.



گفتنی‌ است؛ در این نشست داوران و مسئولان برگزارکننده سی و ششمین دوره مسابقات قرآن اوقاف شهرستان بیرجند نظرات و پیشنهادات خود را ارائه دادند.

captcha