کد خبر: 4368141
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۳۴

دختر عراقی در 43 روز حافظ کل قرآن شد

زینب، دختر نوجوان عراقی که در دبیرستان تحصیل می‌کند، در اقدامی تحسین برانگیز موفق به حفظ کل قرآن در 43 روز شد.

دختر عراقی در 43 روز حافظ قرآن شدبه گزارش ایکنا به نقل از خبرگزاری نون، دفتر رسانه‌ای وزارت آموزش عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: عبدالکریم عبطان الجبوری، وزیر آموزش عراق از این دستاورد تقدیر و آن را نمونه‌ای درخشان از اراده، نظم و توانایی استفاده مفید از وقت دانش‌آموزان عراقی توصیف کرد.

الجبوری تأکید کرد: نظام آموزشی به دانش‌آموزانی که تحصیل علم را با ارزش‌های اصیل ترکیب می‌کنند، افتخار می‌کند.

زینب دانش‌آموز دبیرستان دخترانه «خدیجه» در عراق است که به خاطر حفظ موفقیت‌آمیز کل قرآن کریم تنها در ۴۳ روز، با استفاده از یک دوره معافیت از کلاس‌های مدرسه و اجرای برنامه حفظ فشرده، مورد تقدیر قرار گرفت.

دفتر رسانه‌ای وزارت آموزش عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد: محمد ابراهیم عبودی، مدیرکل اداره آموزش نینوا، این دانش‌آموز را به حضور پذیرفت و  به پاس قدردانی از دستاوردش، جایزه‌ای نقدی به او اهدا شد.

اداره آموزش نینوا همچنین به دبیرستان دخترانه خدیجه تقدیرنامه‌ای به پاس نقش این مدرسه در پرورش دانش‌آموزان برجسته اهدا کرد.

انتهای پیام
مریم گلیر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۵:۴۶ - ۱۴۰۵/۰۵/۱۴
0
0
💝
captcha