کد خبر: 1311536
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۲
با محوریت تعزیه‌خوانی؛

برگزاری تورهای گردشگری مذهبی ویژه ماه محرم در گیلان

گروه اجتماعی: معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی گیلان با بیان اینکه به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم، تورهای گردشگری مذهبی همراه با تعزیه‌خوانی در مناطق مختلف گیلان برگزار می‌شود، گفت: این مراسم به مدت 14 شب برگزار خواهد شد.

فردین پورهادی، معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه گیلان با بیان اینکه به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم، تورهای گردشگری مذهبی با تاکید بر برنامه‌های تعزیه‌خوانی، روضه‌خوانی و ... در مناطق مختلف استان گیلان برگزار می‌شود، اظهار کرد: از تمام دفاتر خدمات مسافرتی و جهانگردی استان گیلان خواسته شده است که با فرصت‌سازی در ایام سوگواری ماه محرم نسبت به برگزاری تورهای گردشگری مذهبی اقدام کنند.
وی از برگزاری مراسم تعزیه‌خوانی در میدان صیقلان رشت از امروز، 14 آبان(همزمان با اول محرم) به مدت 14 شب خبر داد و خاطرنشان کرد: این مراسم هر شب از ساعت 19:30 با سخنرانی کارشناسان، صاحب‌نظران و اساتید دانشگاه در خصوص فلسفه نهضت عاشورا و رویدادهای فرهنگی ثبت شده ویژه ماه محرم به عنوان میراث معنوی آغاز و سپس با اجرای مراسم تعزیه توسط گروه مسلم‌بن‌عقیل، یکی از سرشناس‌ترین گروه‌های تعزیه کشور تا ساعت 22 ادامه دارد.
پورهادی افزود: برگزاری تورهای گردشگری مذهبی نه تنها گامی مهم در جهت حفاظت و صیانت از تمام آثار تاریخی، مذهبی و دینی تلقی می‌گردد، بلکه با اجرای برنامه‌های هدفمند در زمینه گردشگری مذهبی، ملل مختلف را با ادیان آسمانی به ویژه دین مبین اسلام آشنا می‌سازد و گیلان که ظرفیت بسیار خوبی در حوزه گردشگری مذهبی دارد.
معاون گردشگری اداره‌کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گیلان ادامه داد: بقاع متبرکه‌ شاخص همچون امامزادگان ابراهیم و اسحاق(ع) و امام‌زاده هاشم(ع) و سید جلال‌الدین اشرف(ع) در گیلان وجود دارد که از ظرفیت‌های بسیار خوب استان در گردشگری مذهبی محسوب می‌شود و در راستای شعار ترویج گردشگری مذهبی گام‌های موثری برداشته شده است که استمرار تورهای گردشگری مذهبی نیز گامی بزرگ و شایان توجه در این زمینه است.

captcha