کد خبر: 1311619
تاریخ انتشار : ۱۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۱۶

اجرای طرح بصیرت عاشورایی در 157 بقعه متبرکه تهران

معاون فرهنگی، اجتماعی اداره‌کل اوقاف وامور خیریه استان تهران از اجرای طرح بصیرت عاشورایی در 157 بقعه متبرکه شاخص استان تهران خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، حجت‌السلام سیدهاشم حسینی، معاون فرهنگی، اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با اشاره به ویژه‌برنامه‌های ماه محرم در بقاع متبرکه شاحض استان تهران گفت: طرح بصیرت عاشورایی ویژه ایام محرم در 157 بقعه متبرکه استان تهران برگزار می‌شود که در آن آیتم‌های مختلفی از جمله اعزام مبلّغان، مداحی، قرائت زیارت عاشورا، سخنرانی، برگزاری نمایشگاه فرهنگی با موضوع عاشورا و مشاوره‌های دینی در امامزادگان برگزار می‌شود.
وی افزود: طرح بصیرت عاشورایی 200 مبلّغ از شهر قم و 200 مبلّغ از استان تهران آماده ارائه مشاوره‌های دینی به زائران بقاع متبرکه سراسر استان تهران هستند.
حسینی در ادامه به برپایی 14 خیمه معرفت در بقاع متبرکه شاخص استان تهران اشاره و عنوان کرد: طرح بصیرت عاشورایی نیز در 157 بقعه متبرکه اجرایی می‌شود.
وی با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با آموزش و پرورش از اجرای طرح نوجوانان عاشورایی خبر داد و گفت: دانش‌آموزان طی دهه محرم یک روز در آستان یک امامزاده شاخص حضور پیدا می‌کنند و به برپایی مراسم عزاداری می‌پردازند. همچنین، با هماهنگی‌های انجام شده مبلّغان در ایام ماه محرم در مدارس حضور پیدا می‌کنند و بخشی از برنامه‌های خود را صرف اطلاع‌رسانی دانش‌آموزان به قیام اباعبدالله(ع) خواهد کرد.
حسینی گفت: برپایی 11 ایستگاه همه واقف باشیم در استان تهران نیز از برنامه‌های جنبی این اداره‌کل در این ایام است که امیدواریم با برنامه‌های فوق در طرح بصیرت عاشورایی و امامزادگان گامی مهم در راستای تحقق اهداف سیدالشهدا(ع) برداریم.
معاون فرهنگی، اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان تهران با بیان اینکه 70 درصد درآمد موقوفات به عزاداری اهل بیت(ع) در استان تهران اختصاص دارد تأکید کرد: 50 درصد این درآمدها نیز صرفاً به عزداری اباعبدالله‌الحسین(ع) اختصاص دارد.
وی با اشاره به اینکه 36 درصد نیات واقفان مربوط به عزاداری امام حسین(ع) است، افزود: از 310 نوع نیتی که در استان تهران به ثبت رسیده 112 مورد مربط به روضه‌خوانی، اطعام و عزاداری امام حسین‌(ع) است.
همچنین، بیش از 9 هزار موقوفه در استان تهران وجود دارد که دو هزار و 400 مورد آن به روضه‌خوانی، اطعام و عزاداری اختصاص دارد.
captcha