کد خبر: 1316377
تاریخ انتشار : ۲۰ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱

مراسم گرامیداشت سرباز شش ماهه امام حسین(ع) در تبریز برگزار شد

رزمندگان و عزاداران حسینی تبریز در هفتمین روز از ماه محرم در تبریز با گرامیداشت رشادت سرباز شش ماهه امام حسین(ع) به سوگواری نشستند.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، مراسم گرامیداشت رشادت سرباز شش ماهه امام حسین(ع) صبح امروز، 20 آبان‌ماه در مصلای امام خمینی(ره) توسط هیئت رزمندگان اسلام تبریز برگزار شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین ولایی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه عاشورای استان آذربایجان شرقی با ذکرمصائب دشت کربلا به  سخنرانی پرداخت.

وی با اشاره به ماجرای تبدیل شدن آتش نمرود به گلستان برای حضرت ابراهیم(ع)، بیان کرد: امروز نیز تحریم‌های استکبار جهانی بر ایران که مصداق آتش نمرود است به گلستان ایرانیان تبدیل شده است.

حجت‌الاسلام ولایی افزود: استکبار و همدستانش فکر می‌کردند با تحریم ملت ایران می‌توانند مردم ایران را از پای دربیاورند اما به لطف الهی خودشان گریبان‌گیر مشکلات و درگیری‌های اقتصادی و سیاسی در داخل کشورهای خودشان شدند و این توطئه آنان برای ایران به گلستان تبدیل شد.

یادآور می‌شود، در این مراسم اکبرپور و رهنما، مادحین اهل بیت(ع)، با ذکر رشادت و مصیبت‌های سرباز شش ماهه امام حسین(ع) به مداحی پرداختند.

captcha