کد خبر: 1316876
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۵
حجت‌الاسلام عرب اسدی تصریح کرد:

بی‌بصیرتی و تبلیغات مسموم دشمن؛ از عوامل مهم شکل گیری واقعه عاشورا

گروه اجتماعی: مسئول تبیان سمنان با اشاره به اینکه بررسی دلایل ایجاد و شکل‌گیری کربلا از موارد مهمی است که باید در تبیین واقعه عاشورا مورد توجه قرار بگیرد، گفت: تبلیغات مسموم دشمن و عدم معرفت و آگاهی مردم از عوامل مهم شکل‌گیری واقعه عاشورا است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از سمنان، حجت‌الاسلام جواد عرب اسدی، مسئول تبیان استان سمنان دیشب، 20 آبان در مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در اجتماع سه هزار نفری عاشورائیان دامغان شاهرود در حسینه اعظم این شهر با تأکید بر اینکه ولایت‌پذیری اصل اساسی در شکل‌گیری واقعه عاشوراست، اظهار کرد: حضرت‌ زینب(س)، حضرت اباالفضل العباس(ع) و سایر همراهان امام حسین(ع) در روز عاشورا نه از عشق برادری و وعده جنت که از روی پایبندی به اصل مهم ولایت‌پذیری همراه فرزند رسول خدا (ص) شدند.



حضرت اباالفضل(ع)؛ شاگرد ممتاز ولایت‌پذیری



وی با بیان اینکه شهادت مظلومانه حضرت زهرا(س)، اسارت حضرت‌ زینب و شهادت اباالفضل العباس(,ع) و تک تک شهدای کربلا در حمایت از امام زمانشان رخ داده گفت: حضرت عباس(ع) شاگرد ممتاز ولایت‌پذیری است.



این کارشناس فرهنگی با اشاره به این نکته که حضرت اباالفضل(ع) هرگز قدمی جلوتر از امام زمانش برنداشت، تصریح کرد: وقتی در تشییع جنازه امام حسن(ع)، عایشه جلوی دفن آن امام همام در کنار مدفن پیامبر(ص) را می‌گیرد، حضرت عباس(ع) آماده مقابله با عایشه می‌شود ولی زمانی که امام حسین(ع) او را از این کار منع می‌کند و ایشان بی هیچ حرفی،  سخن امام زمانش را می پذیرد.



ادب در مقابل امام معصوم؛ ویژگی شاخص حضرت اباالفضل(ع)



مسئول تبیان استان دومین دلیل ولایت‌پذیری حضرت اباالفضل العباس(ع) را ادب و احترام آن حضرت نسبت به برادرش دانست و افزود: حضرت عباس(ع) در تمام طول عمر خویش یک بار هم امام حسین(ع) را برادر صدا نکرد و همیشه اورا مولای من خطاب می‌کرد.



عرب اسدی در خصوص دلیل سوم ولایت پذیری حضرت عباس(ع) اظهار کرد: وقتی حضرت عباس(ع) کنار علقمه رسید بعد از آب کردن مشک، آماده نوشیدن آب شد ولی شرم کرد از اینکه مولا و سرورش تشنه باشد و او آب بنوشد و آب را به علقمه برگرداند و  زمانی که شمر صدا زد فرزندان ام البنین برای شما امان نامه آورده‌ام، حضرت عباس(ع) فریاد زد اگر هه دنیا را به من بدهی  از امام حسین(ع) دست بر نمی دارم.



مسئول تبیان استان سمنان با تأکید بر اینکه اگر یک انسان نتواند حرمت نائب امام زمانش را نگاه دارد به روی امان زمانش هم شمیشر خواهد کشید، ادامه داد: 18 هزار نفر از مردم کوفه با مسلم بن عقیل نائب امام زمانشان بیعت کردند اما با توطئه عبیدالله مسلم را از بالای دارالعماره به پایین انداختند و با شمشیرهای آخته، روانه جهاد با امام زمانش، حضرت ابا عبدالله الحسین(ع) زمان شدند.



عرب اسدی با اشاره به اینکه کسانی که امام زمان(عج) را صدا می‌زنند و از نیامدنش ابراز ناراحتی می‌کنند باید ببینند با نائب امام زمانشان چگونه برخورد می‌کنند، متذکر شد: اگر با نائب امام زمانتان مانند حضرت عباس رفتار کردید، امام زمان هم که بیاید در رکابش خواهید بود، اما وای به حال کسانی که مانند کوفیان باشند.



این کارشناس فرهنگی، تبلیغات و توطئه‌های معاویه و یزید را عامل گمراهی مردم کوفه معرفی کرد و افزود: معاویه علیه شیعه بخشنامه کرده بود که در منبر رسول خدا(ص)، جانشین بر حقش را لعن کنند و این کار 60 سال ادامه داشت.



وی با اشاره به اینکه تهدید و تطمیع یزید عامل تنها ماندن مسلم و شهادت او شد گفت: در نهایت ضربه آخر را شریح قاضی لعنت‌الله علیه وارد کرد و با حکم وجوب قتال با اباعبدالله الحسین(ع) جاهلان را با وعده بهشت راهی میدان جهاد با امام حسین (ع) کرد.



بی‌بصیرتی مردم نسبت به ولیّ خدا از عوامل شکل‌گیری واقعه عاشورا بود



عرب اسدی تبلیغات مسموم دشمن و عدم معرفت، بصیرت و آگاهی مردم را عامل دیگر شکل‌گیری واقعه عاشورا دانست و گفت: امروز در کشور اسلامی در روزنامه‌‌ای که پول این مملکت چاپ می‌شود در روز غدیر، یک روزنامه نگار می‌نویسد علی بن ابیطالب(ع) بر حق نیست، ولایتش سیاسی نیست، این تبلیغ دشمن است.



وی با تاکید بر اینکه اگر معاویه و یزید امروز هم بودند از روزنامه، ماهواره، تلویزیون و رادیو و ... برای دشمنی با خاندان عصمت و طهارت(ع) بهره می‌بردند یادآور شد: دست دشمن از آستین خودی‌ها بیرون می‌آید و این یعنی دشمن تا قلب مملکت اسلامی نفوذ کرده و وای به حال کسانی که کوفی شوند.



مسئول تبیان استان سمنان با اشاره به اینکه امروز 370 دستگاه ماهواره برنامه 12 هزار شبکه در جهان و سه هزار شبکه در ایران را پخش می‌کنند خاطرنشان کرد: از این تعداد 150 شبکه فارسی زبان در ایران هستند، از 12 هزار شبکه جهان 250 شبکه به پخش برنامه کودک اختصاص دارند که چهار یا پنج شبکه در ایران، در اختیار کودکان ماست.



عرب اسدی با یادآوری این مطلب که شاهرود قطب انیمیشن غرب کشور برای تولید یک دقیقه انیمیشن، چقدر هزینه صرف می‌کند، تصریح کرد: در جهان برای تولید یک ثانیه انیمیشن یک میلیون تومان پول خرج می‌کنند و این سوال مهم را در ذهن هر انسان متفکری شکل می‌دهند که آیا این هزینه‌های گزاف برای پر کردن اوقات فراغت ما و کودکان ماست؟



وی اضافه کرد: این شبکه‌ها تبلیغات امام زمان کشی راه انداخته‌اند، فیلم پخش می‌کنند، قبح بعضی کارها را از بین می‌برند، غیرت دینی مردم را می‌گیرند و خیانت را ترویج می‌دهند تا هر وقت که اراده کردند، پیروان خود را مقابل امام زمان (عج) قرار دهند و آن ها را آماده کشتن او می‌کنند.



این کارشناس فرهنگی و مذهبی در پایان خاطرنشان کرد: اگر معرفت نداشته باشیم، اگر در مسیر شهدای کربلا،  حضرت عباس(ع) و حضرت زینب(س) حرکت نکنیم، این عزاداری‌ها و این به سر و سینه زدن‌ها ما را نجات نمی‌دهد.

captcha