کد خبر: 1316946
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۴
امروز؛

گردهمایی علما و روحانیان میاندوآب برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب از برگزاری گردهمایی علما و روحانیان در روز 21 آبان در این شهرستان خبر داد.

گردهمایی علما و روحانیان میاندوآب

حجت‌الاسلام علی اعتمادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌ غربی، گفت: امروز سه‌شنبه، 21 آبان گردهمایی 200 نفری علما و روحانیان در مصلای این شهرستان برگزار می‌شود.

وی افزود: در این گردهمایی که از ساعت 11 صبح آغاز می‌شود، حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده، امام جمعه این شهرستان و حجت‌الاسلام روح‌الله بیگی، منتخب مردم میاندوآب، شاهین‌دژ و تکاب در مجلس شورای اسلامی و نیز حجت‌الاسلام علی قاسم فام نماینده طلاب از قم به ایراد سخنرانی می‌پردازند.

حجت‌الاسلام اعتمادی همچنین از تجمع بزرگ عاشوراییان در مصلای امام خمینی(ره) این شهرستان نیز خبر داد و ابراز کرد: این تجمع در ساعت 15 امروز برگزار شده و در آن حجت‌الاسلام حمید حسن‌زاده امام جمعه میاندوآب سخنرانی کرده و سه مداح اهل‌ بیت(ع) به مداحی می‌پردازند.

رئیس اداره تبلیغات اسلامی میاندوآب خاطرنشان کرد: متولی این تجمع بزرگ که با عنوان «لبیک یا حسین» برگزار می‌شود هیئت رزمندگان اسلام است.

captcha