کد خبر: 1317000
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۱
حجت‌الاسلام جلالیان تأکید کرد:

انتقال صحیح فرهنگ عاشورا به نسل جوان

گروه اجتماعی: مبلغ اعزامی از قم با اشاره به اینکه فرهنگ عاشورا به‌ شکل صحیح به نسل آینده منتقل شود، گفت: این فرهنگ ریشه در اعتقادات افراد دارد و انسان‌ها باید از این اعتقاد خود با تمام وجود دفاع کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، حجت‌الاسلام و المسلمین مهدی جلالیان، مبلغ اعزامی از قم امروز، 21 آبان در مراسم گردهمایی هیئت‌های دانشگاهیان گفت: عاشورا یک فرهنگ و مکتب است و امروز باید عناصر این مکتب در جهان نهادینه شود.



وی با اشاره به نقش جریان عاشورا در تعیین راه سعادت بشر اظهار کرد: این حادثه بسیار حائز اهمیت است و هیچ‌گاه از ذهن‌ها پاک نمی‌شود.



حجت‌الاسلام جلالیان با اشاره به اینکه رسالت امام حسین(ع) کمتر از رسالت انبیاء نبوده، عنوان کرد: اگر قیام امام حسین(ع) نبود و اگر عاشورا اتفاق نمی ‌فتاد رسالت تمام انبیاء ناتمام باقی می‌ماند.



این مبلغ اعزامی از قم تصریح کرد: مردم در زمان امام حسین(ع) از بینش و درک سیاسی پایینی برخوردار بودند و قیام امام حسین(ع) را به‌ ضرر خود می‌دانستند و در این هنگام با آن حضرت به‌ دشمنی برخاستند.



حجت‌الاسلام جلالیان خاطرنشان کرد: مردم زمان امام حسین(ع) کسانی بودند که به زبان با آن حضرت صحبت می‌کردند، اما در واقع از حسین متنفر بودند چراکه بعد از شهادت حضرت حتی به جسم او رحم نکردند.

captcha