کد خبر: 1317147
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۶
نبی‌لو:

احیای زکات با اجرای طرح مسجد محوری تحقق می‌یابد

گروه اجتماعی: دبیر ستاد احیای زکات کشور گفت: اجرای طرح مسجد محوری در زمینه احیای زکات به عنوان یکی از ارکان دین، مردم را از برکات این فریضه بهره‌مند خواهد کرد.


حسین نبی‌لو، دبیر ستاد احیای زکات کشور در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان این مطلب اظهار کرد: طرح مسجد محوری در راستای احیای این فریضه الهی در اولویت کاری این ستاد قرار گرفته است و با این طرح سعی داریم خود مردم را پای کار آورده و آنان را از برکات این فریضه بهره‌مند کنیم.



وی افزود: روحانیون و ائمه جماعات مساجد ظرفیت‌های خوبی برای تبلیغ فرهنگ زکات هستند و به عنوان معتمدین و همچنین اقشار تاثیرگذار در بین اجتماع می‌توانند در زمینه احیای زکات به عنوان یکی از ارکان دین، تلاش‌های خوبی را با حضور مردم به انجام برسانند.



نبی‌لو خاطر نشان کرد: امام جماعت  مساجد در هر نقطه از کشور به عنوان رهبر محله علاوه بر بیان احکام دینی باید در احیای مقوله زکات تلاش کرده و پس از جمع‌آوری زکات پرداخت شده با شناسایی افراد و خانوارهای نیازمند این زکات و مبالغ پرداختی را بین نیازمندان توزیع کند.



وی تصریح کرد: احیای زکات تاثیرات فراوانی در جامعه دارد چراکه مبالغ جمع‌آوری شده با همکاری کمیته‌امداد و ستاد احیای زکات صرف آزاد شدن زندانیان، اشتغال جوانان، اعطای وام به نیازمندان  می‌شود.



دبیر ستاد احیای زکات کشور یادآور شد: در طرح مسجد محوری امور زکات، خیران با حضور در مساجد و با همکاری پایگاه‌های بسیج، نمازگزاران و هیئت امنا مبالغ و کمک‌های نقدی و غیرنقدی جمع‌آوری شده و به صورت مستقیم و سریع در اختیار نیازمندان قرار گیرد.



نبی‌لو بیان کرد: زکات به عنوان یک فریضه الهی و یکی از ارکان دینی است و کمک به نیازمندان، ساخت مسجد، مدرسه، با هدف ترویج دین از مواردی است که از سوی پرداخت این فریضه الهی اجرایی می‌شود.



وی در آخر از مسئولان خواست تا زمینه لازم برای فرهنگ‌سازی و اطلاع‌رسانی در این امر را با حمایت‌های خود فراهم کنند.

captcha