کد خبر: 1317651
تاریخ انتشار : ۲۵ آبان ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۴
امام جمعه موقت کرمان:

شبکه‌های ماهواره‌ای تضعیف روحیه دین‌باوری را در دستور کار دارند

گروه سیاسی: شبکه‌های ماهواره‌ای فرهنگ‌های غلط را در بین مردم ترویج می‌کنند و تضعیف روحیه دین‌باوری در بین جوانان را در دستور کار دارند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان، حجت‌الاسلام محمد قاسمی‌زاده، امام جمعه موقت کرمان دیروز، 24 آبان در جمع نمازگزاران جمعه این استان در محل مصلای امام علی‌(ع) گفت: یکی از دلایل وقوع عاشورا این بود که خواص تکلیف خود را ندانستند و یا در برابر تهدیدها و فشارهای سیاسی، اقتصادی و نظامی ترسیدند.



حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده با اشاره به این‌که تغییر فرهنگ مردم آسیب‌های جدی بر پیکره جامعه وارد می‌کند، اظهار کرد: به‌طور نمونه فرهنگ کاهش تعداد فرزندان ‌بین زوج‌های ایرانی ایجاد شده و با شرایط امروز طی 80 سال آینده جمعیت ایران به 31 میلیون نفر کاهش می‌یابد در حالی‌که 67 درصد جمعیت پیر هستند.



وی خطرات ماهواره را هم متذکر شد و گفت: شبکه‌های ماهواره‌ای فرهنگ‌های غلط را بین مردم ترویج می‌کنند و تضعیف روحیه دین‌باوری بین جوانان را در دستور کار دارند.



حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده افزود: شهدا، جانبازان، اسرا و مفقودان دوران دفاع مقدس تلاش‌های فراوانی را برای حفظ و تداوم نظام انجام دادند و ما باید قدردان فداکاری‌های آن‌ها باشیم.



وی با اشاره به روز کتاب و کتابخوانی گفت: سرانه مطالعه در ایران پایین است و باید زمینه‌سازی لازم برای ترویج فرهنگ کتابخوانی صورت گیرد.



امام جمعه موقت کرمان به سالروز درگذشت آیت‌الله علامه طباطبایی اشاره کرد و افزود: منابع و کتاب‌های ارزشمندی از جمله تفسیر المیزان از علامه طباطبایی به یادگار مانده است.



حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده با اشاره به بحث مذاکرات هسته‌ای ایران با گروه 1+5 اظهار کرد: بعضی قدرت‌های جهانی با کارشکنی خود اجازه ندادند که مذاکرات فشرده و دشوار سه روزه به نتیجه برسد.



وی تصریح کرد: تا زمانی‌که کشورهای قدرتمند دنیا که حامی رژیم صهیونیستی هستند و یا از این رژیم جعلی خط می‌گیرند که در دنیا تحرک سیاسی، اجتماعی و اقتصادی نشان دهند، نمی‌توانیم به نتیجه مطلوب برسیم.



حجت‌الاسلام قاسمی‌زاده اظهار کرد: نظام جمهوری اسلامی به این نتیجه رسیده که تمام ظرفیت‌ها را برای حسن نیت نظام به‌کار گیرد و دولت، نظام و مقام معظم رهبری به این حوزه ورود کرده‌اند.



وی افزود: حسن نیت جمهوری اسلامی ایران زمان و وقت خودش را دارد و اگر زمان آن بگذرد، رهبر معظم انقلاب اسلامی تصمیم‌گیری‌هایی انجام می‌دهند.



امام جمعه موقت کرمان با تأکید بر این‌که ما باید از این دیپلماسی و مذاکره‌ها حمایت کنیم، گفت: در مذاکره‌ها آنچه که می‌خواهیم، بگیریم و بدهیم باید متناسب باشد چراکه بازی برد ـ برد است.



حجت‌الاسلام قاسمی‌نژاد عنوان کرد: دشمن این مطلب را القا می‌کند که ایران را پای میز مذاکره کشانده‌ایم تا سر تعظیم فرود آورد اما آن‌ها باید بدانند که ما برای حسن نیت و حسن ظن در حال مذاکره هستیم، مگر نه ما ملتی هستیم که 35 سال از انقلاب اسلامی را سپری کرده‌ایم و انقلاب اسلامی ما تثبیت شده است.



وی اظهار کرد: ما باز هم همان ملتی هستیم که مقاومت می‌کنیم و مقاومت حرف نخست ما است اگر دشمن بخواهد، خوی ناپسند خود را ادامه دهد.



امام جمعه موقت کرمان در ادامه سخنان خود با اشاره به ساخت گنبد بارگاه امام حسین(ع) در کرمان گفت: در روایت آمده است که گنبد مقدس‌ترین مکان است و دعا در زیر گنبد امام حسین(ع) مستجاب می‌شود و ساخت گنبد جدید از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است چراکه گنبد فعلی دارای بیش از 700 سال سابقه است و به بازسازی نیاز دارد.



حجت‌الاسلام قاسمی‌نژاد خاطرنشان کرد: گنبد امام حسین(ع) با استفاده از 24 هزار خشت طلا ساخته می‌شود و حدود 40 تا 50 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.

captcha