به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا)، مراسم هماندیشی قرآنی سازمان قرآن و عترت بسیج سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، عصر روز گذشته(25 آبانماه) با حضور فرماندهان، مسئولان مراکز بسیج سپاه محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ، مسئولان نواحی بسیج تهران بزرگ، مسئولان بسیج اقشار و فعالان عرصه قرآن و عترت برگزار شد.
در ابتدای این جلسه رحیم قربانی، رئیس سازمان قرآن و عترت سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ ضمن ارائه گزارشی از وضعیت فعالیتهای قرآنی طی یک سال گذشته این سازمان اظهار کرد: 900 نفر از نخبگان قرآنی شهر تهران شناسایی شدند و برای ساماندهی سطح انس بسیجیان تهران، ارزیابی این افراد آغاز شده است.
وی ادامه داد: مقرر شده است برای داشتن آمار دقیقی از سطح قرآنی بسیجیان، برای آنها شناسنامه قرآنی صادر شود که در این رابطه 100 نفر تحت پوشش قرار گرفتند و آموزشهای لازم به 100 نفر از برگزیدگان عرضه شد تا این افراد پس از طی مراحل تکمیلی در امر ارزیابی این تعداد بسیجی در یک بازه زمانی چهار ماهه اقدام کنند.
قربانی تصریح کرد: این شناسنامههای قرآنی بسیجیان پایه فعالیتهای بعدی ما است و نیازسنجی و اولویتسنجی برنامهها ما بر اساس تحلیل آماری همین شناسنامهها صورت میگیرد و سعی ما بر این است که مخاطبان خود را با شیرینی قرآن کریم آشنا کنیم و بدین منظور 39 هزار جلد کتاب مربوط به آشنایی با مفاهیم قرآن کریم برای نواحی ارسال شده است.
در ادامه این نشست، سردار سرتیپ پاسدار محسن کاظمینی، فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ اظهار کرد: همیشه دلسوزان قرآن و عترت در این کشور قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی این فعالیتها را خالصانه انجام میدادند، اما انجام این امور علاوه بر حرکتهای خودجوش مردمی، نیازمند تشکیلات ساختاری است.
وی ادامه داد: محورهای فعالیت فرهنگی و اجتماعی ما در سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ حول چهار شعار اصلی انجام میشود که عبارتند از تقویت ایمان و باور دینی، تربیت نیروهای مومن و انقلابی در قالب طرح صالحین، ترویج سبک زندگی اسلامی و فضاسازی و تبلیغات عمومی جامعه و پاسخ به شبهات موجود.
سردار کاظمینی عنوان کرد: برای رسیدن به این اهداف 20 کلانبرنامه طراحی کردهایم که طبیعتاً در ادامه مسیر اگر پیشنهادات در قالب اهداف و برنامههای ما ارائه شود، میپذیریم و از آنها نیز استفاده میکنیم، البته در زمینه تقویت ایمان و باور مردمی، 10 برنامه دینی و قرآنی طراحی شده است.
وی بیان کرد: هماکنون بسیاری از مردم جامعه ما در قرائت ابتدایی قرآن کریم مشکل دارند و باید در زمینه قرائت و سپس روانخوانی و آشنایی و انس با قرآن کریم برنامههایی را اجرا کرد. در این زمینه نیاز داریم همان گونه که نهضت سوادآموزی در کشور به برکت پیروزی انقلاب اسلامی راه افتاد، نهضت قرآنآموزی نیز در کشور برپا شود.
فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ گفت: در تهران بزرگ 374 محله وجود دارد که ما به همین تعداد مهدهای قرآنی تاسیس میکنیم، همچنین مکتبخانههای قرآنی در تهران ایجاد میشود و همچنین در 856 پایگاه بانوان، 856 مکتبخانه قرآنی تاسیس میشود.
وی توضیح داد: در زمینه ترویج فرهنگ مفاهیم قرآنی، 100 هزار جلد کتاب واژههای آسمانی منتشر و توزیع شد تا طی یک بازه زمانی سه ساله، 70 هزار بسیجی در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در زمینه تربیت 10 میلیون حافظ قرآن کریم پرورش دهیم و شناسایی نخبگان قرآنی شهر تهران از دیگر برنامههای این سپاه است.
سردار کاظمینی بیان کرد: ایجاد پارکها و پردیسهای قرآنی، ترویج سبک زندگی قرآنی، تمرکز در موضوع عترت و شناساندن سیره حضرات معصومین(ع) و ... از دیگر اقداماتی است که سپاه حضرت محمد رسولالله(ص) تهران بزرگ در امور قرآن و عترت در صدد انجام آن است ودر این راه باید از تمامی ظرفیتهای موجود نهایت استفاده را برد.
در انتهای این مراسم از فرماندهان مراکز قرآن و عترت نواحی مالک اشتر، شهید مطهری، سلمان فارسی، شهید مفتح و حمزه سیدالشهدا(ع)، از مسئولان مراکز قرآن و عترت نواحی شهید باهنر، شهید مطهری، شهید محلاتی، شهید بهشتی، کمیل، بسیج قدس، الغدیر، مسلم بن عقیل، امام خمینی(ره) و مالک اشتر و همچنین از نواحی امیرالمومنین(ع)، مالک اشتر، مسلم بن عقیل و شهید محلاتی به عنوان فعالترین نواحی در امور قرآن و عترت با اهدای لوح یادبود تجلیل به عمل آمد.