کد خبر: 1318273
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۶
مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران:

کانون پرورش فکری مازندران جزء استان‌های موفق در توسعه کتابخوانی کشور شد

مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران از موفقیت این کانون در طرح توسعه کتابخوانی کانون‌های پرورش فکری سراسر کشور خبر داد.

به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، قاسم عزیززاده گرجی، مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران در این مورد گفت: پس از بررسی و ارزیابی مستندات مرتبط با طرح توسعه کتابخوانی در مدیریت هماهنگی امور استان‌ها و انطباق آن با فرم‌های مورد نظر، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران به عنوان یکی از 5 استان موفق در عرصه توسعه کتابخوانی کشور شناخته شد.

وی همچنین، از موفقیت دیگری در این مورد خبر داد و افزود: در بخش کتابخوانی نیز 2 عضو این کانون به عنوان اعضای برتر کتابخوان معرفی شدند.
گرجی اظهار کرد: سیده‌زهرا هاشمی، عضو کانون پرورش فکری مرکز سیمرغ و سجاد خواجوی از کانون پرورش فکری مرکز گلوگاه برگزیدگان این عرصه بودند.
مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران، خاطرنشان کرد: در بخش مربیان نیز ایمانه رجبی از کانون پرورش فکری مرکز گلوگاه نیز جزء مربیان موفق در عرصه کتابخوانی شناخته شد.
این مسئول در بخش دیگری از سخنان خود یادآور شد: در بخش شیوه‌های برتر کتابخوانی مربیان نیز، فاطمه احسانی با ارائه طرح « لیگ کتابخوانان برتر» جزء 30 شیوه برتر کتابخوانی مربیان کشور معرفی شد.
عزیزاده گرجی از موفقیتی دیگر در حوزه کتاب و مطالعه خبر داد و تصریح کرد: همچنین، در بخش گزارمان‌نویسی 2 برگزیده کشوری داشتیم که نرگس سیدی از کانون پرورش فکری مرکز تنکابن و ام لیلا رضایی از کانون پرورش فکری مرکز کیاسر، برگزیدگان این عرصه بودند.
گرجی با تأکید بر گسترش فرهنگ مطالعه و کتابخوانی در این کانون افزود: طرح توسعه کتابخوانی یکی از محوری‌ترین برنامه‌های کانون پرورش فکری است که در کشور برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری مازندران نیز در این مورد اهتمام ویژه‌ای دارد.
وی تصریح کرد: در طرح توسعه کتابخوانی، کلیه فعالیت‌ها و برنامه‌های مرتبط با کتاب در سطح مراکز از قبیل فعالیت‌های کتاب‌محور مربیان و اعضا، آمار امانت کتاب، طرح‌های مربیان و اعضا در ارتباط با کتاب و کتابخوانی، برپایی فروشگاه کتاب در سطح مرکز و ارائه طرح در زمینه شیوه‌های برتر فروش کتاب، برگزاری جشنواره‌ها و همایش‌های کتابخوانی در سطح مرکز و سایر موارد، توسط کارشناسان فرهنگی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد.
این مسئول در مورد اهداف این طرح گفت: توسعه و تقویت سطح کمی و کیفی فعالیت‌ها و برنامه‌های کتاب محور در مراکز، افزایش سطح مطالعه در بین کودکان و نوجوانان، توسعه دانش و اطلاعات اعضا، مربیان و کارشناسان به وسیله کتاب و دیگر منابع مطالعاتی از عمده‌ترین محورهای مورد نظر در این طرح هستند.

 

captcha