کد خبر: 1318721
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۰

اجرای طرح «مودت» در بقعه امامزاده حاج بختیار(ع) سیروان

گروه اجتماعی: طرح «مودت» با هدف استفاده بهینه و مطلوب از ظرفیت خیّران در بقعه متبرکه امامزاده حاج بختیار(ع) سراب کلان شهرستان سیروان اجرا شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام حسن شهیدی، معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام یکشنبه، 26 آبان‌، گفت: طرح «مودت» با هدف ساماندهی، جلب و جذب بیشتر کمک‌های مردمی و خیران برای عمران، آبادانی، توسعه و امور فرهنگی بقعه متبرکه امام‌زاده حاج بختیار(ع) اجرا شد.

وی تصریح کرد: یکی از فرصت‌ها در عمران بقاع و اماکن متبرکه بهره‌گیری از علاقه، اعتقاد قلبی و مودت آحاد مردم و شیفتگان به خاندان اهل بیت(ع) در اداره، تعمیر و آبادانی این اماکن است به طوری که افراد خیّر در تمام ادوار در این خصوص پیشگام بوده‌اند.  

حجت‌الاسلام شهیدی بیان کرد: با توجه به اینکه نذورات ضریح و صندوق بقاع متبرکه و همچنین عدم وجود اعتبارات عمرانی دولتی تکافوی انجام امورات عمرانی و فرهنگی این اماکن متبرکه را نمی‌دهد، طرح مذکور اجرا شد تا بتوان به نحو مطلوب و بهینه از ظرفیت خیّران استفاده کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی اداره‌کل اوقاف و امور خیریه استان ایلام اضافه کرد: طرح «مودت» به منظور ایجاد منابع جدید برای عمران، آبادانی و امور فرهنگی بقاع متبرکه، رشد و تسریع در ساخت و ساز و توسعه بقاع اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: در این طرح خیّران، مسئولان محلی و اهالی روستای مذکور در قالب مراسم گلریزان کمک‌ها و هدایای نقدی و غیرنقدی خود را برای عمران و توسعه این بقعه متبرکه اهدا کردند.

حجت‌الاسلام شهیدی خاطرنشان کرد: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال جاری در سطح 20 بقعه متبرکه این استان که نیازمند اعتبارات برای توسعه و عمران هستند، طرح مودت و گلریزان اجرا شود.

اجرای طرح «مودت» در بقعه امام‌زاده حاج بختیار(ع) سیروان

captcha