کد خبر: 1318961
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۰

آیین عزاداری «یقه بندان» در آذرشهر برگزار شد

گروه اجتماعی: در غروب سومین روز از شهادت اباعبدالله الحسین(ع) و یارانش، آیین‌های یقه بندان در آذرشهر برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان شرقی، دسته‌ها و هیئت‌های عزاداری شهرستان آذرشهر دیشب، 26 آبان همزمان با سومین روز شهادت امام حسین(ع) مراسم سوگواری و تعزیه داری سید الشهدا(ع) و یاران باوفایش را برگزار کردند.



این مراسم معنوی از صبح دم روز تاسوعا آغاز و تا غروب دوازدهم محرم و سومین روز شهادت آن امام همام ادامه می یابد.



دسته‌های سینه زنی و زنجیر زنی آذرشهر بر اساس سنت های دینی و اعتقادی خود همه ساله در روزهای تاسوعا و عاشورا و دو روز پس از آن با تشکیل صف های منظم در مساجد و حسینیه های این شهر عزاداری کرده و در یایان این چهار روز مراسم یقه بندان را انجام می دهند.



در این آیین عزاداران با بوسیدن روی یکدیگر، گفتن التماس دعا و آرزوی دیدار در عاشورای سال بعد از همدیگر خداحافظی می کنند.



یادآور می شود، در آذرشهر 22 هیئت و دسته عزاداری سینه و زنجیر زنی وجود دارد که هر کدام آنان به نام محلات خود ثبت شده است.

captcha