کد خبر: 1319884
تاریخ انتشار : ۲۸ آبان ۱۳۹۲ - ۲۲:۲۶
همزمان با هفته بسیج؛

50 عنوان برنامه در 3 هزار پایگاه مقاومت آذربایجان غربی برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی گفت: همزمان با فرارسیدن هفته بسیج 50 عنوان برنامه مختلف در 3 هزار پایگاه بسیج در سراسر استان اجرا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، سرهنگ حبیب شهسواری، جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی روز گذشته سه‌شنبه، 28 آبان در نشست خبری هفته بسیج که در ساختمان شهید باکری سپاه شهدای استان برگزار شد، با تشریح برنامه‌های هفته دفاع مقدس گفت: همزمان با گرامیداشت هفته بسیج در استان 50 عنوان برنامه مختلف در 3 هزار پایگاه، ناحیه مقاومت و کانون بسیج در شهرستان‌های مختلف استان برگزار می‌شود.



وی شروع برنامه‌های هفته بسیج را روز پنجشنبه، 30 آبان عنوان کرد و افزود: برنامه‌های هفته بسیج در سال جاری بیشتر با هدف کیفی‌نگری تدوین شده و مورد اجرا قرار می‌گیرد.



دیدار 2500 بسیجی از آذربایجان غربی با مقام معظم رهبری



این مقام مسئول در ادامه از تجمع 50 هزار نفری بسجیان کشور برای دیدار با مقام عظمای ولایت همزمان با هفته بسیج خبر داد و گفت: از استان آذربایجان غربی نیز 2500 نفر از بسجیان اقشار مختلف برای دیدار با مقام معظم رهبری و تجدید بیعت با آرمان‌های امام و انقلاب اعزام می‌شوند.



شهسواری ادامه داد: عنوان روز اول هفته بسیج که امسال با شعار «بسیج پیشتاز حماسه و خدمت» نامگذاری شده است، بسیج، ایثار و شهادت نام گرفته و غباروبی مزار شهدا، تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا، برگزاری دعای کمیل در مساجد شهرهای استان از جمله برنامه‌های این روز است.



وی اضافه کرد: اولین یادواره شهدای مخابرات نیز همزمان با اولین روز هفته بسیج 30 آبان در سالن امام علی(ع) ارومیه با حضور بیش از 800 نفر از بسجیان، مسئولان استانی و سخنرانان ملی برگزار می‌شود.



شهسواری رونمایی از پایگاه اینترنتی «جبهه لر» (جبهه‌ها) را یکی دیگر از برنامه‌های روز اول هفته بسیج ذکر کرد و گفت: در این پایگاه اینترنتی زندگی‌نامه و مشخصات 12 هزار شهید استان آذربایجان غربی بارگذاری شده و در دسترس کاربران قرار می‌گیرد.



این مقام مسئول با بیان اینکه روز دوم هفته بسیج به‌عنوان بسیج، ولایت و انتظار نامگذاری شده است، عنوان کرد: حضور پرشور بسجیان اقشار مختلف و سرگروهان حلقه‌های صالحین بسیج در میعادگاه‌های نماز جمعه از جمله برنامه‌های روز دوم است.



جانشین فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی افتتاح طرح‌های مختلف ورزشی صالحین و 9 دی، برگزاری همایش بسجی دانشجویی، همایش مخترعین، مبتکرین و نخبگان بسیجی و اعزام 32 گروه پزشک تخصصی و 17 گروه پزشک عمومی به مناطق محرم استان را از دیگر برنامه‌های گرامیداشت هفته بسیج در استان اعلام کرد.

captcha