کد خبر: 1321255
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۰
مطهری:

رفع اشکالات متسابقان مسابقات قرآن استان تهران با حضور استاد راهنما

گروه فعالیت‌های قرآنی: دبیر اجرایی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و هجدهمین دوره مسابقات اذان، ابتهال و مدیحه‌سرایی اظهار کرد: در این دوره از مسابقات، متسابقان می‌توانند با بهره‌گیری از اساتید راهنما اشکالات خود را در حوزه‌های قرآنی رفع کنند.


حجت الاسلام والمسلمین سیدحسین مطهری، دبیر اجرایی سی و ششمین دوره مسابقات حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم و هجدمین مسابقات اذان، ابتهال، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم استان تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، با بیان اینکه مرحله استانی مسابقات قرآن استان تهران هم‌اکنون در مجتمع فرهنگی بصیرت در حال برگزاری است، اظهار کرد: امسال در کنار برگزاری مسابقات به انجام فعالیت‌های جنبی در قالب برنامه‌های فرهنگی و هنری نیز توجه شده است.



وی در ادامه افزود: در این دوره از مسابقات با جدی گرفتن فعالیت‌های جنبی در کنار برگزاری رقابت‌ها تلاش داریم تا سطح کیفی مسابقات را ارتقاء داده و بتوانیم سطح رضایت مخاطبان و شرکت کنندگان در این دوره از مسابقات را بالا ببریم.



مطهری ادامه داد:  در حاشیه این دوره از مسابقات قرآن، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم استان تهران فرصتی فراهم شده تا شرکت کنندگان و حاضران در این دوره از رقابت‌ها بتوانند از نظر اساتید راهنما برای رفع اشکالات قرائت، رواخوانی و ... بهره‌مند شده و تقاظ ضعف خود را رفع کنند.



وی در ادامه عنوان کرد: همزمان با برگزاری مسابقات قرآن، مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم اداره کل اوقاف و امور خیریه استان تهران، غرفه عرضه محصولات قرآنی و فرهنگی نیز در محل برگزاری مسابقات واقع در مجتمع فرهنگی بصیرت برپا شده است.



دبیر اجرایی سی و ششمین دوره مسابقات حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم یادآور شد: وجه تمایز این دوره از مسابقات را نسبت به سال‌های گذشته، می‌توان در دعوت از مدارس منطقه برای شرکت در مسابقات دانست؛ به این ترتیب که هر روز از تعدادی از مدارس منطقه دعوت می‌شود تا دانش‌آموزان آنها با حضور در محل برگزاری مسابقات از فضای معنوی مسابقات بهره‌‌مند شوند.



مطهری در بخش دیگری از سخنان خود اظهار کرد: توجه به ابعاد کیفی رقابت‌ها و مسابقات و همچنین آرامش سالن و امنیت خاطر شرکت‌ کنندگان از نکات مثبت این دوره از مسابقات است، البته برای آرامش خیال والدین، مهد قرآنی نیز در حاشیه مسابقات در نظر گرفته شده است تا در زمانی که والدین قصد استفاده از مسابقات را دارند یا به عنوان شرکت کننده در مسابقه حضور دارند، کودکان نیز تجربه حضور در فضایی آرام، معنوی و امن در حاشیه مسابقات را داشته باشند.



یادآور می شود، مسابقات قرآن و مدیحه‌سرایی و هم‌خوانی قرآن کریم استان تهران در بخش بانوان از امروز، دوم آذرماه در مجتمع فرهنگی بصیرت آغاز و تا عصر روز دوشنبه، چهارم آذرماه ادامه خواهد داشت و پس از پایان مسابقات بانوان، مسابقات آقایان نیز از سه‌شنبه، پنجم آذرماه آغاز و تا جمعه، هشتم آذرماه ادامه خواهد داشت.

captcha