کد خبر: 1321401
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۱
دریادار حسنی‌مقدم تصریح کرد:

حفظ منابع و خطوط مواصلاتی جمهوری اسلامی؛ ماموریت نیروی دریایی

گروه اجتماعی: رئیس مرکز آموزش تخصص‌های دریایی رشت با بیان اینکه نیروی دریایی در صحنه‌های مختلف انقلاب برای حفظ ارزش‌های نظام حضوری مقتدرانه داشته است، گفت: حفظ منابع و خطوط مواصلاتی جمهوری اسلامی یکی از ماموریت‌های نیروی دریایی ارتش است.

به گزارش خبرگزاری بین‏المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، امیر دریادار تورج حسنی‌مقدم، رئیس مرکز آموزش تخصصی‌های دریایی شهرستان رشت امروز، 2 آذرماه در نشست با خبرنگاران که به مناسبت فرارسیدن 7 آذرماه سالروز نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در آمفی‌تئاتر نیروی دریایی رشت برگزار شد، با یادآوری جانفشانی‌ها و رشادت‌های جوانان پاک، مومن و ولایتمدار این مرز و بوم، اظهار کرد: نیروی دریایی در 8 سال دفاع‌ مقدس به گونه‌ای خوش درخشید که توانست نیروی دریایی عراق را منهدم کند. 
وی با اشاره به اینکه حدود 93 درصد از صادرات و واردات کالا از طریق مرزهای دریایی انجام می‌شود، در زمان جنگ 300 میلیون تن کالا از طریق دریا وارد کردیم که این مقدار از طریق 10 هزار فروند ناوچه صورت گرفت، اما فقط 2 درصد از این ناوچه‌ها غرق شدند، افزود: نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران که مسئولیت حفاظت از منافع کشور و تامین امنیت خطوط مواصلاتی صادرات و واردات کشور و مسدود کردن معابر و خطوط مواصلاتی دشمن بعثی را در طول 8 سال دفاع ‌مقدس بر عهده داشت، توانست با انجام عملیات‌های غرورآفرین در گشت‌های دریایی و اسکورت کاروان‌های تجاری و نفتی خلیج ‌فارس را از وجود دشمن بعثی پاک کند و اقتدار دریایی جمهوری اسلامی ایران را در آنجا تثبیت و تایید کند.
دریادار حسنی‌مقدم اضافه کرد: عملیات مروارید بر اساس سلسله عملیات‌های اشکان و شهید صفوی شکل گرفت که مهم‌ترین هدف این عملیات انهدام پایگاه‌های البکر و الامیه عراق بود که بحمدالله نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران توانس در این عملیات اقتدار خود را به نمایش بگذارد، به طوری که صادرات نفت برای عراق غیر ممکن شد و دیگر عراق نتوانست تا پایان جنگ قطره‌ای از نفت خود را از طریق دریا به دیگر کشورها منتقل کند.  
رئیس مرکز آموزش‌ تخصصی‌های دریایی رشت با بیان اینکه نیروی دریایی در گستره زمین هم عملیات‌های زیادی انجام داده است، تصریح کرد: عملیات ثامن‌الائمه، بیت‌المقدس، خیبر، والفجر8 و بدر از جمله عملیاتی هستند که تفنگداران و تگاوران و غواصان دریایی حضور فعال داشتند.
وی با اشاره به فرمایش فرماندهی کل قوا مبنی بر اینکه نیروی دریایی امروز در بسیاری از نقاط عالم و در کشور ما یک نیروی راهبردی است، یادآور شد: نیروی دریایی در صحنه‌های مختلف پس از پیروزی انقلاب برای حفظ ارزش‌های نظام حضوری مقتدرانه داشته است و در واقع حفظ منابع و خطوط مواصلاتی جمهوری اسلامی ایران یکی از ماموریت‌های نیروی دریایی ارتش است؛ هم‌اکنون نیز گشت‌های دریایی در آب‌های بین‌المللی در حال اجراست و ناوگروه 27 ما به آب‌های آزاد انداخته شد و 2 هزار و 500متری خارج از مرز‌های ما هستند از آب‌های ایران محافظت می‌کنند و در برقراری امنیت آبهای ما تاثیر دارند.
فرمانده مرکز آموزش تخصص‌های دریایی رشت با بیان اینکه به مناسبت گرامیداشت هفته نیروی دریای ارتش جمهوری اسلامی بیش از 70  ویژه‌برنامه توسط آموزش تخصص‌های دریایی رشت برگزار می‌شود، بیان کرد: دیدار فرماندهان دریایی با فرمانده کل قوا که فردا انجام می‌شود، حضور استاندار در جمع کارکنان آموزش‌های تخصصی دریایی، اجرای طرح بصیرت برای خانواده‌های کارکنان آموزش‌های تخصصی دریایی با حضور اساتید حوزوی، برگزاری مراسمی با عنوان شبی با خاطرات دفاع‌ مقدس که با حضور رزمندگان برگزار می‌شود، برگزاری نمایشگاه کتاب، اجرای مسابقات علمی و ورزشی، اعزام تیم پزشکی به مناطق محروم اطراف رشت، شرکت کارکنان در نماز جمعه، گلباران مزار شهدا، ویزیت رایگان در بیمارستان ولیعصر، دیدار با خانواده معزز شهدای نیروی دریایی و پیشکسوتان و بازنشستگان، بازدید از آسایشگاه سالمندان، سخنرانی افسران نیروی دریایی در سطح مدارس رشت و همچنین برگزاری مراسم معنوی قرائت دعای کمیل و توسل از جمله این برنامه‌هاست.

captcha