کد خبر: 1321438
تاریخ انتشار : ۰۲ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۵۲

آرامش و اقتدار حاکم بر نظام مرهون حضور بسیجیان است

گروه اجتماعی: فرماندار سیاهکل با بیان اینکه آرامش، آسایش و اقتداری که در جمهوری اسلامی حاکم است به خاطر خون شهدا و بسیجیان است، گفت: آثار و برکات بسیج را در عرصه جنگ و بعد از جنگ نیز در زمینه‌های مختلف شاهد بوده و هستیم.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از گیلان، حسنعلی حاجتی، فرماندار شهرستان سیاهکل امروز، 2 آذرماه در جلسه‌ای که به مناسبت هفته بسیج در فرمانداری سیاهکل برگزار شد، اظهار کرد: آرامش، آسایش و اقتداری که در جمهوری اسلامی حاکم است به خاطر خون شهدا و بسیجیان است؛ آثار و برکات بسیج را در عرصه جنگ و بعد از جنگ نیز در زمینه‌های مختلف خدمات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی شاهد بوده و هستیم و جا دارد که این هفته را گرامی بداریم.
فرماندار سیاهکل گفت: بیداری اسلامی از برکات بسیجیان بوده که امروز در جامعه حضور دارد و پیرو مقام معظم رهبری هستند و برای اسلام جانفشانی می‌کنند.
حاجتی با بیان اینکه اقدامات بسیار خوبی در بحث عفاف و حجاب توسط دستگاه‌های ذیربط فرهنگی و اجتماعی صورت گرفته است، افزود: رعایت حجاب و عفاف در شهرستان سیاهکل بهتر از شهرستان‌های دیگر است، اما همین میزان را نیز نباید در این شهرستان که قدمت بسیار طولانی در بحث شیعه و اسلام دارد داشته باشیم؛ لذا تنها راه برون‌رفت از مشکلات حاضر توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری است که بحث بنیاد خانواده و سبک زندگی اسلامی ایرانی را مطرح کردن و با دنبال کردن آن قطعا راهگشا خواهد بود.
فرماندار سیاهکل متذکر شد: ارتقای امنیت اجتماعی یکی از ضرورت‌های جامعه است و نیازمند یک گروه خاصی نیست، بلکه همه دستگاه‌ها باید تلاش کنند تا بتوانیم این آرامش را در جامعه داشته باشیم؛ عدم پاسخگویی بعضی از مدیران و کارمندان یکی دیگر از فسادهای اجتماعی است و انتظار می‌رود که مدیران با صبر و حوصله برخورد مناسبی با ارباب رجوع داشته باشند و تاکید بر این است که این مسئله را هم به کارکنان خود اعلام کنند.
در ادامه محمدیان، معاون فرماندار شهرستان سیاهکل با اشاره به اینکه آنان که رفتند کاری حسینی کردند و آنان که ماندند باید کاری زینبی کنند و گرنه یزیدی‌اند، خاطرنشان کرد: تبیین اهداف عاشورا و اینکه زینب چه کرد موضوع بسیار مهمی است و یکی از موضوعات مرتبط با آن که باید در دستور کار قرار گیرد بحث عفاف و حجاب است.
وی افزود: بعضی از برنامه‌ها را باید بارها به یکدیگر تذکر دهیم تا یادمان نرود که چه اتفاقی در این مملکت افتاده است و ما می‌بینیم که متاسفانه بحث حجاب و عفاف در بعضی از حوزه‌ها دچار نواقصی است که باید کاری کنیم تا به روال قبلی برگردد.
محمدیان در خصوص برخی از اقداماتی که باید مدیران در این زمینه انجام دهند، یادآور شد: اطلاع‌رسانی درخصوص رعایت شئون اسلامی در مکان‌های اقامتی، نظارت بر مراکز درمانی و رعایت حقوق زنان توسط دانشگاه علوم پزشکی، اهمیت مسئله حجاب به عنوان یک شاخص در گزینش نیروها، جلوگیری از کالاهای مغایر با فرهنگ عمومی توسط شهرداری‌ها، گسترش اماکن ورزشی برای بانوان، افزایش تسهیلات حمل و نقل برای بانوان، اطلاع‌رسانی در بخش حجاب و عفاف توسط نیروهای بسیجی، آشناساختن دانشجویان با بحث حجاب و عفاف و ... از جمله اقداماتی است که باید قابل توجه مدیران قرار گیرد.

captcha