کد خبر: 1321823
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۳:۱۸
مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی خبر داد:

رشد فعالیت‌های فرهنگی در کانون‌های مساجد روستایی

گروه اجتماعی: کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد سبب رشد فرهنگی و توسعه فعالیت‌های دینی در روستاها شده است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) استان مرکزی، سیامک سلیمانی، مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی سوم آذر ‌در جریان بازدید از کانون فرهنگی ـ هنری شهید علی نیکپور مسجد امام حسین(ع) روستای سرسختی شازند، گفت:‌ کانون‌های مساجد در جذب حداکثری جوانان و نوجوانان خوب عمل کرده است.

وی افزود: باید با تقویت مساجد و ارکان فرهنگی آن بیش از پیش در حضور جوانان به مسجد و شرکت آنان در فعالیت‌های فرهنگی تلاش کرد.

سلیمانی اظهار کرد: امروزه به برکت کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد این امکان فراهم شده تا در درون روستاهایی که از برنامه‌های فرهنگی و مراسم مختلف بی‌نصیب بودند جریانات فرهنگی ایجاد شود که در پس آن توأم با معرفت، اعتقاد و بینش همراه است.

مدیرکل دفتر امور روستایی استانداری مرکزی با اشاره به فعالیت‌های خوب و موثر کانون شهید علی نیکپور روستای سرسختی، ادامه داد: تلاش برای توسعه کانون‌های فرهنگی ـ هنری مساجد روستایی از اولویت‌هایی است که در این دفتر پیگیری خواهد شد.

سرهنگ لطفی، مسئول کانون فرهنگی ـ هنری شهید علی نیکپور مسجد امام حسین(ع) شازند نیز در ادامه، افزود: این کانون توانسته با امکانات ناچیز بیشترین فعالیت‌ها را درزمینه‌های فرهنگی ـ هنری و کتابخانه‌‌ای ارائه دهد.

captcha