کد خبر: 1323903
تاریخ انتشار : ۰۵ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۸

ورود نخستین گروه از میهمانان خارجی کنگره امام سجاد(ع) به بندرعباس

گروه اجتماعی: دبیر کنگره بین‌المللی امام‌ سجاد(ع) از ورود نخستین گروه از میهمانان خارجی این کنگره به استان هرمزگان خبر داد.


علی علامه‌زاده، دبیر سومین کنگره بین‌المللی امام‌ سجاد(ع) در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، اظهار کرد: خوشبختانه این کنگره هرسال نسبت به دوره قبل با استقبال بیشتری روبه‌رو می‌شود.



وی از ورود تعدادی از میهمانان خارجی این کنگره به بندرعباس خبر داد و افزود: محمود محمد الموسوی، محقق و پژوهشگر از کشور عراق و ناصر ابوشریف از جنبش جهاد اسلامی فلسطین لحظاتی پیش وارد فرودگاه بندرعباس شدند و از سوی اعضای ستاد برگزاری کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) مورد استقبال قرار گرفتند.



دبیر سومین کنگره بین‌المللی امام‌ سجاد(ع) گفت: شرکت در همایش‌های شهرستانی کنگره، همایش‌های ویژه دانشگاهیان، فرهنگیان و طلاب شیعه و اهل سنت از برنامه‌های جانبی کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) از برنامه‌های پیش‌بینی شده برای میهمانان خارجی است. سخنرانی در روز برگزاری کنگره اصلی‌ترین برنامه تدارک دیده شده برای برای میهمانان خارجی است.



یادآور می‌شود، کنگره بین‌المللی امام سجاد(ع) پنجشنبه، هفتم آذر با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی در سالن اجتماعات شرکت ملی گاز در بندرعباس برگزار می‌شود.

captcha