شیرزاد عباسیان، رئیس دانشگاه امام حسین(ع) ارومیه در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان غربی، در رابطه با راهکارهای تقویت کشور گفت: ملت ایران با پایداری، صبر و استقامت در برابر تحریمها و نیز رهبری پیامبرگونه ولایت فقیه پاداش خود را در مذاکرات ژنو گرفت و هیچ کس نتوانست آنها را وادار به تسلیم کند؛ بنابراین این استقامت مرهون ایستادگی در زمینههای مختلف نظامی، اجتماعی، سیاسی و امنیتی ملت ایران است.
وی افزود: دنیای استکبار و محور غربی - عربی و بهویژه آمریکا در طول 35 سال گذشته فشارهای بسیاری به نظام وارد کرد و وقتی دید ملت ایران هیچگونه اعتنایی به تهدیدها و فشارها نمیکنند ناچار شد این حق مسلم را به رسمیت بشناسد.
وی ادامه داد: کشورهای حاضر در گروه1+5 با بررسی به این نتیجه رسیدند که باید به نحوی منافع خود را با منافع ایران گره بزنند چون اگر بخواهند منافع خود را تأمین کنند باید منافع ملت ایران را نیز در نظر گیرند.
این دکترای جغرافیای سیاسی گفت: این عوامل باعث شد که ملت ایران با تحمل فشارهای اقتصادی و استقامت خود و بهویژه رهنمودهای راهگشای رهبر معظم انقلاب به پیروزی دست یابد چون نرمش قهرمانانه که رهبری فرمودند در راستای شناخت فرصتها و تهدیدها است یعنی متناسب با زمان باید سیاست خود را به روز کنیم چون هدف از طرح نرمش قهرمانانه توسط رهبری همین است.
عباسیان با اشاره به نتایج و دستاوردهای این مذاکرات برای نظام گفت: دستاورد این مذاکرات برای کشور این است که غنیسازی در خاک ایران انجام میشود و کشورمان به حقوق خود دست مییابد و نیز تحریمهای اقتصادی برداشته میشود و اگر طرف مذاکره بخواهد ملت ایران را فریب دهد این مذاکرات برگشتپذیر است.
وی ادامه داد: وقتی باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا و نخست وزیر انگلیس اذعان کردند که چارهای جز توافق نداشتند، پس بهطور حتم طرفهای مقابل به مذاکرات پایبند میشوند و از سوی دیگر رژیم صهیونیستی به جنگ روانی خود ادامه میداد که حداکثر امتیاز را از کشورمان بگیرد اما با پشتیبانی ملت ایران کاری از پیش نبرد.
رئیس دانشگاه امام حسین(ع) ارومیه در رابطه با دستاوردهای بومیسازی هستهای برای کشورمان عنوان کرد: طرح موضوع اقتصاد مقاومتی از سوی رهبری در راستای پیشرفت در زمینههای مادی و معنوی بود؛ بنابراین وقتی کشورمان به بومیسازی هستهای دست یافت تنها متکی به خود است؛ بنابراین راه تقویت کشور و صنایع داخلی اتکا به علم و مواد و صنایع بومی است.