کد خبر: 1331302
تاریخ انتشار : ۱۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۷

تقویت حجاب در دانشگاه‌ها، نیاز به کار فرهنگی دارد

گروه اجتماعی: رئیس دانشگاه پیام نور بجنورد گفت: تقویت اصل حجاب در دانشگاه‌ها، نیاز به کار فرهنگی دارد و در این زمینه باید برنامه‌هایی هدفمند تدارک دیده شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، حجت‌الاسلام غلامرضا ابراهیمی‌مقدم، رئیس دانشگاه پیام نور بجنورد سه‌شنبه، 12 آذر در نشست پرسش و پاسخ دانشجویان با مسئولان این مرکز آموزش عالی، گفت: برای ارتقای فرهنگ عفاف و حجاب، برنامه‌های فرهنگی از قبیل کارگاه‌، نشست‌ و همایش تدارک دیده شده است.



وی افزود: ادب و فرهنگ دانشجویان پیام نور شاخص است؛ بنابراین باید نقاط قوت را تقویت کنیم و برای حذف نقاط ضعف تلاش کنیم. گاهی برخورد مستقیم با بدحجابی در دانشگاه اثر مثبت ندارد و فرهنگ‌سازی در این زمینه بهتر جواب می‌دهد.



رئیس دانشگاه پیام نور بجنورد اظهار کرد: دانشگاه محل تبادل آراء است؛ بنابراین برای برخورد با ناهنجاری‌های احتمالی باید در چارچوب ضوابط حرکت کرد و برخورد نرم و صحیحی داشت.



وی تأکید کرد: در این زمینه امر به معروف و نهی از منکر، از بهترین عناصری است که برای تقویت معروفات و حذف منکرات، راه‌گشاست.



به گزارش ایکنا، در این نشست، دانشجویان در خصوص مسائل مختلف صنفی، آموزشی، علمی و فرهنگی سؤالات و درخواست‌هایی را مطرح کردند.

captcha