به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از پایگاه اطلاعرسانی «businessnews»، درحالیکه علمای تونس طی توافقنامهای با اداره استانداردسازی و نظارت بر کیفیت محصولات صنعتی(INNORPI) این کشور در ابتدای سال جاری میلادی، تولید و استفاده از برچسب حلال روی محصولات منطبق با شریعت اسلامی را تصویب کرده بودند، اما نمایش اولین محصولات صنعتی با این نشان در نمایشگاه بینالمللی کشاورزی تونس با مخالفت روبرو شد.
رئیس حزب «صدای کشاورزان» دیروز، سهشنبه 12 آذر، ضمن حضور در رسانههای تونس، با استفاده از برچسب حلال برای محصولات کشاورزی ابراز مخالفت کرد و تصمیمگیری در مورد این بحث را از دایره فتاوای علمای تونس خارج و منحصر به نظر کشاورزان و کارشناسان این حوزه دانست!
وی با اشاره به اسلامی بودن کشور تونس راهاندازی برچسب حلال را امری بیفایده توصیف و این کار را برای بخش صنعت و کشاورزی، مضر و خطرآفرین قلمداد کرد!
در همین حال «محمد علی فرشیشی» (Mohamed Ali Ferchichi)، سخنگوی وزارت تجارت تونس، هدف دولت از راهاندازی برچسب حلال در تونس را استفاده از این نشان برای محصولات صادراتی عنوان کرد و گفت: این برچسب تنها در پنج کارخانه تونس استفاده میشود که میخواهند محصولات خود را به خارج صادر کنند.
رئیس حزب صدای کشاورزان تونس نیز در پاسخ خاطرنشان کرد: مطابق توافقنامه صورت گرفته با علمای تونس، موارد کاربرد برچسب حلال نه تنها برای محصولات صادراتی که حتی برای محصولاتی که در داخل کشور توزیع میشوند نیز، در نظر گرفته شده است.