کد خبر: 1334214
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۸

اعلام اسامی داوران هشتمین دوره مسابقات قرآن «ابرار»

گروه فعالیت‌های قرآنی: اسامی داوران هشمین دوره مسابقات قرآن «ابرار» از سوی دبیرخانه این مسابقات اعلام شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، اسامی داوران هشتمین دوره مسابقات قرآن «ابرار» با محوریت سوره مبارک «نساء» امروز، 16 آذرماه توسط دبیرخانه این مسابقات اعلام شد.



بنابر این گزارش، مسابقات قرآن «ابرار» با هدف آشنایی تدریجی شهروندان با درست‌خوانی، زیباخوانی، حفظ و ترجمه قرآن کریم و در جهت انس با مفاهیم قرآنی در چهار رشته قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، مفاهیم و حفظ قرآن کریم تنظیم شده است که هشتمین دوره این مسابقات با محوریت سوره مبارک «نساء» روز سه‌شنبه،  19 آذرماه از ساعت 13 تا 17 در فرهنگ‌سرای اندیشه برگزار می‌شود.



بر اساس این گزارش، این دوره از مسابقات رشته خوشنویسی به جمع رشته‌های قبلی اضافه شده است که هنرمندان شرکت کننده  در این رشته از مسابقات باید آیات منتخب سوره مبارکه «نساء» را به صورت همزمان با یکی از سبک‌ها و قلم‌ها (ریز، درشت، خودکار و...) خوشنویسی کنند.



همچنین اسامی داوران این دوره از مسابقات اعلام شد، در همین راستا در رشته‌های قرائت تحقیق، قرائت ترتیل و حفظ قرآن کریم در بخش بانوان پروین امیرآبادی، نجات صحاف و در بخش آقایان رحیم خاکی، معتز آقایی قضاوت خواهند کرد ومحمدرضا قیاسون به عنوان داوران رشته خوشنویسی به داوری می‌پردازد.



یادآور می‌شود، علاقه‌مندان به شرکت در این دوره از مسابقات می‌توانند برای ثبت نام به دبیر‌خانه مسابقات به خانه قرآن منطقه هفت سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران واقع در خیابان شهید مطهری، نرسیده به خیابان شریعتی، پارک شهید آوینی مراجعه و یا برای اطلاعات بیشتر با شماره تلفن‌های 88424422 یا 88413511 تماس گیرند.

captcha