کد خبر: 1334315
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۱۲
مرعشی تصریح کرد:

فقدان حجاب، پایین آمدن سطح امنیت خانواده‌ها را به همراه دارد

گروه اجتماعی: معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز بالا بودن آمار طلاق، گسترش ناامنی اجتماعی، پایین آمدن سطح امنیت خانواده‌ها، عدم تمایل جوانان به تشکیل خانواده را از جمله عواقب و پیامدهای فقدان حجاب دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خوزستان، مراسم افتتاح دومین هفته فرهنگی عفاف در دانشگاه شهید چمران اهواز امروز شنبه، 16 آذر برگزار شد و با برگزاری مراسم افتتاحیه به‌صورت نمادین، دومین هفته فرهنگی عفاف در دانشگاه شهید چمران اهواز آغاز شد.



سیدعلی مرعشی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز در مراسم افتتاحیه با تبریک روز دانشجو، با بیان اینکه در شرایط هجمه بسیار فکری علیه کشور هستیم، گفت: دشمنان ما زیاد هستند و از این رو باید همه به خصوص قشر دانشجو مراقب و آگاه باشند. اگرچه اکثر جامعه بانوان ما دارای پوشش و پاکدامنی هستند اما عده‌ای نیز هنجارشکنی می‌کنند.



وی بالا بودن آمار طلاق، گسترش ناامنی اجتماعی، پایین آمدن سطح امنیت خانواده‌ها، نداشتن تمایل جوانان به تشکیل خانواده را از جمله عواقب و پیامدهای فقدان حجاب دانست و افزود: رسالت کانون فرهنگی هنری حجاب و عفاف، ترویج این فرهنگ و تبیین و درک فواید اخروی و دنیوی حجاب و عفاف است.



معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز کانون فرهنگی هنری حجاب و عفاف این معاونت را جزو موفق‌ترین و با برنامه‌ترین کانون‌ها دانست و گفت: در این هفته برنامه‌های مختلفی شامل نمایشگاه، نشست‌های تخصصی و سخنرانی برای دانشجویان برگزار می‌شود.



همچنین در ادامه، حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر نیایش‌مهر، معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز به حرکت‌های فرهنگی در جامعه اشاره کرد و گفت: در سال‌های اخیر حرکت‌ها و اقدامات فرهنگی به برکت وجود متدینان در سطح جامعه به ویژه دانشگاه‌ها گسترش یافته اما کافی نیست.



وی با تاکید براینکه حجاب و عفاف مختص بانوان نیست بلکه باید به آقایان نیز در این خصوص توجه و تذکر داد، عنوان کرد: اگر حیا در جامعه تقویت شود، رضایت اهل بیت(ع) را جلب کرده‌ایم و باید در جامعه شرایط و فضا به گونه ای ایجاد شود که عفاف و حیا نهادینه شود.



معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: متاسفانه گاهی در مراکز علمی افراد ماخوذ به حیا و عفت مذمت می‌شوند در حالی که این رفتار نادرست است و حیا که جزیی از دین است تقویت شود.



وی افزود: غرب برای از بین بردن ارزش‌های ما تلاش‌های فراوان کرده و موضوع تغییر و الگوسازی را مطرح و ترویج کرده و متاسفانه الگوها و مدل‌هایی که ارائه می‌دهد افکار جوانان را مجذوب خود می‌کند.



به گفته نیایش‌مهر، جوان امروز به انجام کارها به شیوه سنتی رغبتی ندارد و حجاب که از زمان‌های بسیار دور در جامعه ایران وجود داشته، امروز بعضا به بهانه قدیمی و سنتی بودن مورد کم توجهی عده ای قرار می‌گیرد.



وی تاکید کرد: تغییراتی که غرب و دشمنان ما القا می‌کنند در جهت مقابله با دین است و می‌خواهد از زن شخصیتی جلوه گر خلق کند.



گفتنی است در دومین هفته فرهنگی عفاف برنامه های ارزشی و متنوعی از قبیل نمایشگاه «گلشن ریحان» در سرسرای دانشکده علوم شامل فروش البسه اسلامی، غرفه سرای حریر (آموزش بستن شال و روسری)، کتاب و نرم افزار، سفالخانه صدف (کارگاه سفالگری)، کانون هلال احمر، کافه بی ریا (نشست و بحث آزاد با حضور کارشناس مشاور) برگزار می گردد.



یادآور می‌شود، دومین هفته فرهنگی عفاف به همت کانون فرهنگی هنری عفاف و حجاب معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهوا از امروز، شنبه 16 آذر با حضور دانشجویان و مسئولان این معاونت، فعالیت خود را آغاز کرد.



علاوه بر این، همایش‌هایی همچون «آسیب شناسی دینی» با سخنرانی دکتر رحمانی، «همسران سعادتمند» با سخنرانی دکتر سید علی مرعشی عضو هیات علمی گروه روانشناسی دانشگاه، «زن در آیینه دین» با سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین حیدری و «زندگی با تو خوب است» با سخنرانی خانم جزایری در آمفی تئاتر شهید مطهری دانشکده علوم برای عموم دانشجویان برگزار می‌شود.

captcha