صادق واعظزاده، رئیس شورای عالی مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) با اشاره به این مطلب گفت: فضای مجازی یک فرصت بسیار بزرگ، برای کسانی است که حرفی برای گفتن دارند. ما به عنوان مسلمانهای ایرانی، بیشترین حرف را برای گفتن داریم.
عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام افزود: یک پشتوانه عمیق 1400 ساله اسلامی که متصل به وحی و اقیانوس بیکران است، پشتوانه ما برای یادگیری سبک زندگی اسلامی است. سالها روی این مسائل کار شده و از طرف دیگر ایران یک فرهنگ غنی و سابقه تمدنی و مدیریتی هفتهزار ساله نیز دارد که تاکنون ادامه دارد. هنگامی که این موارد با هم ادغام میشود معجونی میسازند که هیچ کشوری آن را در اختیار نخواهد داشت.
محتوای اسلامی و ایرانی را در قالب جدید و جذاب با اصطلاحات روز و جوانپسند تبیین کنیم
رئیس شورای عالی مرکز الگوی اسلامی - ایرانی پیشرفت تصریح کرد: باید محتوای اسلامی و ایرانی و حرفهای خودمان را در قالب جدید و جذاب، با اصطلاحات روز و جوانپسند تبیین کنیم و از طریق فضای مجازی به صورتهای گوناگون مانند، نوشته، وبلاگ، فیلم، تصویر و... مطرح کنیم.
وی در ادامه با اشاره به بخشی از فعالیتهای کنگره پیشگامان پیشرفت، خاطرنشان کرد: روش مطرح کردن و انتشار منابع در فضای مجازی باید اسلامی و ایرانی باشد. چیزی که ما در بخشی از کنگره ملی پیشرفت در بین جوانان نخبه و دانشجویان مشاهده میکنیم. سؤالاتی که در اینجا مطرح میشود، چگونه وارد شدن به فضای مجازی و اینکه چگونه میتوانیم افکار و ایدههای درست و صحیح خودمان را در این فضا مطرح کنیم؟
واعظزاده درست مطرح کردن مطالب مربوط به سبک زندگی اسلامی در فضای مجازی را دارای اهمیت بسیار بالایی دانست و افزود: خیلی از این حرفها چیزهایی است که برای ما تکراری است، بارها گفته شده است، اما این سخنان و حرفها برای فردی که در دنیای صنعتی زندگی میکند حرفهای بسیار جدید، جذاب و اعجابآور است، البته اگر درست مطرح شود به صورتی که برای آنها قابل فهم باشد.
یک جریان قوی و درست برای استفاده از فضای مجازی ایجاد شود
این عضو حقیقی شورای عالی انقلاب فرهنگی و مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان کرد: باید از فضای مجازی نهایت استفاده را کرد و اگر یک جریان قوی و درست برای استفاده از فضای مجازی ایجاد شود، استفادههای منفی و جنبههای مخرب این فضا که مانند یک شمشیر دولبه میماند، کند و تضعیف خواهد شد.
رئیس شورای عالی مرکز الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت یادآور شد: باید از فضای مجازی هوشمندانه استفاده کنیم و نباید سادهانگارانه و سرسری وارد این فضا شویم. خوشبختانه در کنگره ملی پیشگامان پیشرفت هم جوانها در این رابطه صحبت میکنند. متخصصان برجسته فضای مجازی کشور نشستهاند و تجارب، مخاطرات و فرصتها بحث میکنند.
واعظزاده با اظهار امیدواری از فعالیتهای نخبگان و دانشجویان و هچنین اساتید برای تبیین سبک زندگی اسلامی در فضای مجازی بیان کرد: امیدواریم آنها به نتیجه خوبی برسند و بتوانند این موارد را عملی کنند و منتظر ابلاغ، دستور العمل، مصوبه و مانند اینها نباشند و خودشان اقدام به تبیین و ترویج سبک زندگی اسلامی و ایرانی کنند تا بتوانند این فضا را هرچه بیشتر اسلامی کنند.