کد خبر: 1336316
تاریخ انتشار : ۱۸ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸

کسب علم بدون معنویت سلاحی برای تهدید بشر است

گروه اندیشه: فرمادار فردوس با تأکید بر توأم بودن علم و معنویت در پیشبر اهداف کشور گفت: اگر کسب علم به‌معنای خاص و تنها باشد هیچ ارزشی نداشته و فقط برای تهدید بشر به‌کار گرفته می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان جنوبی، محمدرضا رجبی‌مقدم، فرماندار فردوس عصر روز گذشته، 17 آذر در مراسم افتتاح پایگاه مقاومت بسیج شهدای هسته‌ای مؤسسه آموزش عالی پیروزان فردوس با اشاره به پیشرفت‌های علمی اخیر کشور گفت: در هر کجا که کار علمی موفقی بوده دانشجویان نیز حضور داشتند و پیشرفت‌های اخیر کشور در زمینه علم و هوا فضا مدیون دانشجویان جوانی است که با مطالعات علمی خود به این موفقیت‌ها دست یافته‌اند.



وی افزود: دانشجو باید جایگاه و شخصیت خود را در جامعه بالا برده تا به سادگی مورد تهدید و مصادره توسط جریان‌های خاص قرار نگیرد وکالای گران ‌علم را ارزان نفروشد.



فرماندار فردوس عنوان کرد: اساتید دانشگاه‌ها باید علاوه بر تعلیم علم، فرهنگ و معنویت را به دانشجویان آموزش دهند چون اگر کسب علم به معنای خاص و تنها باشد هیچ ارزشی نداشته و فقط برای تهدید بشر به‌کار گرفته می‌شود.



وی گفت: دشمنان داخلی و خارجی برنامه‌ریزی کاملی برای جوانان و به‌ویژه دانشگاهیان ما دارند که باید با حفظ جایگاه و شخصیت در مقابل توطئه آنان ایستادگی کنیم.



رجبی‌مقدم با بیان اینکه دانشجو باید به‌معنای واقعی سیاسی باشد و موضوعات و مسائل جهان اسلام و کشور را به خوبی بشناسد و تحلیل کند، افزود: دانشجو باید برداشت صحیحی از امور سیاسی روز داشته باشد و مسیر را به‌خوبی پیدا کند تا به موفقیت دست یابد.



فرماندار فردوس با اشاره به این‌که امروز فضا برای مطالعه فراهم شده است، تصریح کرد: مطالعه به دانشجویان کمک می‌کند که قدرت تحلیل سیاسی و علمی خود را بالا ببرند و در کنار علم، ارزش‌های دینی و اعتقادی خود را نیز تقویت کنند.



رجبی‌مقدم یادآور شد: دانشجویان باید طوری خود را بسازند که بتوانند در برابر آسیب‌های فضای فرهنگی و مجازی مقاوم باشند.

captcha