کد خبر: 1337069
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۱

مرحله استانی مسابقات قرآن در کرمان پایان یافت

گروه فعالیت‌های قرآنی: مراسم‌ اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم مرحله استانی‌ روز گذشته با معرفی 90 نفر از منتخبان در مسجد جامع کرمان برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از کرمان،  مراسم‌ اختتامیه سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم مرحله استانی‌ روز گذشته با معرفی 90 نفر از منتخبان در مسجد جامع کرمان برگزار شد.



در این مراسم که با حضور استاندار کرمان برگزار شد با اهدای جوایز به راه‌یافتگان مرحله کشوری و تجلیل از نخبگان قرآنی استان همراه بود.



در این مراسم همچنین از هاشم سلطانی‌نژاد رتبه اول حفظ در مسابقات بین‌المللی، سیدصابر ناظمی حافظ 10 جزء و نفر چهارم مسابقات کشوری تسنیم، سعید افشاری‌پور نفر پنجم اذان زیر 16 سال در سال 91، معینه رضاپور حافظ 20 جزء قرآن و نفر سوم مسابقات قرآن سازمان اوقاف در سال گذشته به‌عنوان نخبگان قرآنی استان کرمان تجلیل شد.



یادآورمی‌شود، سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم مرحله استانی‌ در کرمان با رقابت حدود 9 هزار نفر برگزار شد.



مراسم اختتامیه پنجمین دوره مسابقات اذان، ابتهال و همخوانی مرحله استانی نیز همزمان برگزار شد.



در مجموع 90 نفر از منتخبان سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم و پنجمین دوره مسابقات اذان، ابتهال و همخوانی به مرحله کشوری راه یافتند.

captcha