کد خبر: 1337171
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۴

سست شدن بنیان خانواده، نتیجه تغییر سبک زندگی دینی است

گروه اجتماعی: عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور نقده گفت: گیرنده‌های ماهواره‌ای با تخریب اعتقادات مسلمانان و تغییر سبک زندگی آنها بنیان خانواده‌ها را سست کرده‌اند.


محمدرضا رضایی، عضو هیئت علمی دانشگاه پیام‌نور نقده در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از آذربایجان‌غربی، اظهار کرد: گیرنده‌های ماهواره‌ای سهم بسیاری در خیانت همسران به یکدیگر دارند چون خانواده‌ها از طریق تماشای فیلم‌های ماهواره‌ای، اینترنتی و یا فیلم‌هایی که به صورت سی دی تولید می‌شود، با اهداف مخرب وارد زندگی جامعه اسلامی ایران شده اند چون فیلم های بسیاری دین مبین اسلام را مورد هجوم قرار داده و اعتقادات ما مسلمانان را دستخوش تغییر کرده‌اند.



وی افزود: از لحاظ فرهنگی فیلم‌های جذابی وجود دارد که جذابیت آنها تخریب تفکر مسلمانان و قهرمان‌سازی در فیلم‌ها و بهره‌گیری از آنها در راستای تبلیغ مسائل ضد اخلاقی در آینده است و متاسفانه این فیلم‌ها از طریق از بین بردن اعتقادات عادی جوانان به ویژه در رابطه با خداوند و ائمه اطهار(ع) بر روی سبک زندگییمان تاثیر سوء گذاشته و بنیان خانواده‌ها را نشانه رفته‌اند.



وی در پاسخ به این سؤال که بهترین عکس‌العمل زوجین در زمانی که با خیانت یکدیگر رو به رو می‌شوند چیست؟ گفت: در اولین برخورد زن و مرد باید از خود یک سوال بکنند و آن اینکه چه عاملی باعث خیانت همسر شده و زوج یا زوجه فرد چه جاذبه‌ای در فرد نامحرم دیده که به سمت وی کشیده شد در حالی که همین فرد غیر همجنس در داخل منزل وجود نیز داشت.



مدرس دانشگاه پیام‌نور ارومیه گفت: پس پیش از اینکه زوجین همدیگر را محکوم کنند باید به این سوال پاسخ داده و اصلاحاتی را در خود به وجود آورند تا همسر خود را به خانه و خانواده جذب کنند.



رضایی با تأکید بر اینکه ازدواج‌هایی که بر اثر خیانت تخریب شده‌اند می‌توان ترمیم کرد، افزود: در شرع مقدس اسلام و نیز در زندگی خصوصی و فردی افراد چیزی به نام توبه وجود دارد چون خداوند متعال از بسیاری از رازهایمان باخبر است پس باید از درگاه خداوند توبه کنیم چون پروردگار به حدی بخشنده و توبه‌پذیر است که اشتباه بندگان خود را بپذیرید و از آن چشم‌پوشی کند.



وی ادامه داد: سبک زندگی با توجه به اینکه انسان جانشینی خداوند را در کره زمین دارد که جایگاه بسیار بزرگی است، پس رفتارهای خداگونه باید حداقل در ذهن و زندگی ما وجود داشته باشد چون بحث بخشندگی مورد تاکید همه علما و فضلا است.



این دکترای روانشناسی ابرازکرد: بنابراین وقتی زوجین احساس پشیمانی می‌کنند، می‌شود آنها را بخشید و به زندگی ادامه داد چون انسان ممکن الخطا و نه جایزالخطا است و دلیلی وجود ندارد که زندگانی خود را به خاطر یک اشتباه بهم زد بلکه باید اشتباهات خود را دفع کرد و به شکل محکمتری زندگی را پی گرفت.

captcha