کد خبر: 1339682
تاریخ انتشار : ۲۱ آذر ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۸
شهید شاخص قرآنی از زبان همرزمش؛

شهید احمد انصاری زندگی خود را وقف قرآن کرد

گروه جهاد و حماسه: همرزم شهید احمد انصاری درباره این شهید گفت: احمد زندگی خود را وقف قرآن کرد و تزکیه و تهذیب نفس در پرتو قرآن از فعالیت‌های وی بود.

محمدرضا صلح‌جو، همرزم شهید احمد انصاری در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، درباره همرزم شهیدش گفت: حجت‌الاسلام و المسلمین احمد انصاری از همان ابتدا با هم‌سن و سال‌های خود متفاوت بود و با دیدی قرآنی و دینی به مسائل می‌نگریست. وی اولین شهید طلبه در دوران هشت سال دفاع مقدس بود که در کردستان به دست نیروهای ضدانقلاب به شهادت رسید و مزار وی، هم‌اکنون در یادمان پاوه قرار دارد.

تولد احمد انصاری در تهران

وی ادامه داد: احمد در شانزدهم اردیبهشت سال 1336 در تهران به دنیا آمد. پدر ایشان، مرحوم علی‌اکبر و مادر بزرگوارشان، مرحوم اکرم زماندخت بود که در کوچه آقابابالو، خیابان هلال احمر تهران زندگی می‌کردند. احمد دوران ابتدایی را در دبستان «هاتف» واقع در خیابان عباسی و دوران راهنمائی را نیز در مدرسه «ذوقی شماره ۲» در خیابان نهر فیروزآباد سپری کرد.

صلح‌جو درباره خصوصیات اخلاقی همرز شهیدش، اظهار کرد: این شهید بزرگوار بسیار فعال و با نشاط٬ شاد و خوش‌بیان٬ خوش‌اخلاق و با دوستان، بسیار دلسوز و مهربان بود. حضور در بسیاری از فعالیت‌های اجتماعی از ویژگی‌های او به شمار می‌آمد. وی فردی مؤمن و باتقوا و بسیار علاقه‌مند به سفر بود.

علاقه وافری به طلبگی داشت

وی ادامه داد: شهید انصاری از همان ابتدا علاقه وافری به طلبگی داشت و بنابرانی به ندای قلبی خویش به دنبال این گرایش رفت. احمد صدای رسا و شیوایی داشت و قرآن را بسیار زیبا تلاوت می کرد و از زمانی که وارد حوزه علمیه شد، به کارهای ارشادی و اسلامی نیز اهتمام ورزید.

این همرزم شهید درباره فعالیت‌های دوران طلبگی یار شهیدش گفت: شرکت در کلاس‌های اسلام‌شناسی حسینیه ارشاد، حضور مستمر در دروس تفسیر و اخلاق مرحوم حاج‌آقا مجتبی تهرانی، شرکت در درس‌های مرحوم علامه محمد‌تقی جعفری - استاد شهید مطهری و دیگر بزرگان علمی ـ دینی اقداماتی بود که این شهید بزرگوار قبل از رسمی شدن دوران طلبگی‌اش انجام داد.

آغاز رسمی دوران طلبگی

وی افزود: از آغاز رسمی دوران طلبگی با معرفی ایشان به مدرسه مرحوم مجتهدی‌تهرانی، احمد پله‌های ترقی را یکی پس از دیگری طی کرد. عمامه‌گذاری این شهید به دست مبارک مرحوم آیت‌الله مجتهدی‌تهرانی انجام شد و این امر پایه‌گذار هجرت علمی شهید به شهر مقدس قم برای ادامه دروس حوزوی شد.

این رزمنده و یادگار 8 سال دفاع مقدس درباره فعالیت‌های قرآنی همرزم شهیدش گفت: شرکت در جلسات درس قرآن استاد محمد‌تقی مروت در خیابان امامزاده حسن، از جمله برنامه‌های روزمره احمد بود. شهید انصاری در درس‌های قرآنی حسینیه ارشاد و در جلسات قرآنی استاد مولایی نیز حضور مستمری داشت.

فعالیت‌های قرآنی شهید انصاری

وی یادآور شد: شهید انصاری، هم‌درس قرآنی اساتید بزرگی چون استاد صلح‌جو، استاد موسوی، استاد مرحوم غفاری، استاد حسینی، استاد فروزان، استاد پرهیزکار و استاد حشمتی بود و زندگی گهربار خود را در راه یاد گیری هر چه بهتر این کتاب الهی سپری کرد.

صلح‌جو، اداره جلسات و تدریس جلسات قرآنی در مسجد ابوالفضل خیابان بلورسازی را از دیگر اقدامات یار شهیدش عنوان کرد و افزود: شرکت در جلسات قرآنی مسجد آیت‌الله کاشانی در محله پامنار با حضور استاد موسوی، شرکت در جلسات قرآنی استاد صلح‌جو، شرکت مستمر درهیئت مکتب قرآن خیابان حق‌شناس زیر نظر استاد حشمتی، قرائت آغازین مجالس بزرگ سخنرانی و کنفرانس‌ها و شرکت در کلاس‌های درس تفسیر قرآن استاد مرحوم حضرت آیت‌الله مجتبی تهرانی از دیگر اقدامات قرآنی این شهید به شمار می‌آید.

captcha