کد خبر: 1340887
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۰
حجت‌الاسلام موسوی:

شیعیان در درس‌های مکتب عاشورا بیشتر تأمل نمایند

گروه اجتماعی: امام جمعه دهلران با بیان اینکه قیام عاشورا درس‌های مهمی دارد، گفت: شیعیان نباید به سادگی از کنار درس‌های قیام اباعبدالله(ع) بگذرند و باید در آن تأمل نمایند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از ایلام، حجت‌الاسلام سیدمحسن موسوی، امام جمعه دهلران 22 آذر در خطبه‌های این هفته نماز جمعه‌ این شهر با اشاره به قیام امام حسین(ع) و فرا رسیدن اربعین سیدالشهدا(ع)، اظهار کرد: عاشورا، درس‌های مهمی دارد، شیعیان نباید به سادگی از کنار درس‌های عاشورا و قیام اباعبدالله بگذرند و باید در آنها تأمل نمایند.

اخلاص باعث جاودانگی قیام عاشورا شد

وی اخلاص را یکی از درس‌های مهم عاشورا معرفی کرد و گفت: اخلاص، باعث شده تا امروز این قیام جاودان بماند؛ اخلاص به معنای انجام دادن کاری برای رضای خداوند است و امام حسین(ع) نیز که قیامش برای رضای خدا بود این عملش تا به امروز و تا قیامت ماندگار خواهد ماند.

مسئولان در موضع‌گیری‌ها همه جوانب را لحاظ نمایند

امام جمعه دهلران با اشاره به موضع‌گیری‌های اخیر آمریکا بعد از توافق‌نامه ژنو، گفت: امروز دشمنان این نظام و در رأس آنها آمریکا حرف‌هایی رامی‌زنند که با قول و قرارهای قبلی آنها تضاد دارد و بوی مکر و حیله می‌دهد؛ دشمنان همانگونه که بارها ملت ایران را آزموده‌اند باید بدانند که این ملت با تکیه برخدا، قدرتمندانه ایستاده است.

حجت‌الاسلام موسوی، ادامه داد: البته باید مسئولان و سیاستمداران نظام نیز در موضع‌گیری‌ها رعایت همه جوانب را داشته باشند چرا که بعضی حرف‌هایشان با  امنیت و اقتدار کشور که به لطف استقامت و ایستادگی مردم و نظام به دست آمده هم‌خوانی ندارد.

وی در بخش دیگری از خطبه‌ها به تقدیم لایحه بودجه سال 93 از طرف دولت به مجلس اشاره کرد و گفت: استان ایلام از جمله استان‌هایی است که در طول دفاع مقدس و امروز مرزدار این نظام بوده و با توجه به شاخص‌های دیگری که این استان دارد نیازمند توجه ویژه در خصوص اختصاص بودجه مناسب و کافی است تا این استان نیز به جایگاه واقعی خود برسد.

امام جمعه دهلران موضوع فرهنگ را یکی از موضوعات مهم مورد تأکید مقام معظم رهبری عنوان کرد و افزود: رهبری انقلاب در هفته گذشته درجمع اعضای شورای عالی فرهنگی توصیه‌های حکیمانه‌ای داشتند که باید مورد توجه متولیان فرهنگی قرار گیرد.

وی در ادامه از فرماندار شهرستان دهلران و مدیرکل صدا و سیمای مرکز ایلام به خاطر فراهم کردن امکان دریافت شبکه‌‌های صدا و سیما از طریق گیرنده‌های دیجیتال قدردانی و ابراز امیدواری کرد: راه‌اندازی این سیستم بتواند موجب مصونیت جوانان از شبکه‌های ماهواره‌ای که مغایر با فرهنگ ایرانی - اسلامی است، شود.

خطیب نماز جمعه دهلران با گرامیداشت سالروز شهید مفتح، گفت: دو عنصر مهم و تأثیرگذار در جامعه ما روحانیون و دانشجویان هستند که وحدت وهمدلی آنها می‌تواند درپیشبرد اهداف نظام اسلامی مؤثر باشد؛ به همین خاطر دشمنان نیز این دو قشر را مورد هدف و هجمه قرار داده‌اند.

حجت‌الاسلام موسوی در پایان با اشاره به برگزاری شورای فرهنگ عمومی شهرستان در دهستان دشت‌عباس، گفت: در منطقه‌ای که همه مردم شیعه، ولایت‌مدار و دلسوز نظام هستند زیبنده نیست که بعضی سنت‌های ناروا رواج داشته باشد؛ این شورا در اطلاع‌رسانی در خصوص این موضوعات که با شئونات ما هم‌خوانی ندارد کارهای خوبی انجام داده و لازم است که مستمر باشد و ادامه پیدا کند.

captcha