کد خبر: 1340970
تاریخ انتشار : ۲۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶
با حضور بانوان قاری و حافظ تهرانی؛

آئین پایانی مسابقات دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) برگزار شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: آئین پایانی هفتمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) شب‌گذشته، 22 آذرماه، با معرفی و تجلیل از برترین‌ بانوان قاری و حافظ قرآن پایان یافت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا)، آئین پایانی هفتمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) شب‌گذشته، 22 آذرماه، با حضور جمعی از بانوان حافظ و قاری قرآن استان تهران، آیت‌الله سیدهاشم رسولی‌محلاتی، مترجم و پژوهشگر قرآنی و مسجدجامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران، برگزار شد.



این مراسم با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید توسط کریم منصوری، قاری بین‌المللی قرآن کریم آغاز شد. اجرای این مراسم برعهده  عباس سلیمی، خادم القرآن و پیشکسوت قرآنی بود.



قرائت پیام آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی توسط مرتضی نجفی‌قدسی، سرپرست دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) و ارائه گزارشی از روند برگزاری سه روزه رقابت‌های هفتمین دوره این مسابقات توسط محمد انصاری، مدیرعامل این دارالقرآن از بخش‌های این آئین پایانی بود.



در بخشی از پیام آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی آمده است؛ قدرت‌نمایی خداوند در قرآن چنان است که هر زمان درباره آن دانشمندان غور و مطالعه کنند به حقایق بیشتری می‌رسند، گذشت زمان هرگز آن را کهنه نمی‌کند و تلاوت آن همیشه لذت‌بخش و مطالعه و دقت در آن همیشه پرفائده و نورانی است.



قرآن شجره طیبه‌ای است که ریشه‌های آن در اعماق جهان اسلام فرو رفته و شاخه‌های آن برفراز آسمان‌هاست. تمام جهان بشریت می‌توانند در سایه این شجره طیبه قرار گیرند و از میوه‌های آن هر زمان بهره‌مند شوند.



حفظ قرآن دل و جان را نورانی می‌کند و تلاوت آن به انسان نور و صفا می‌بخشد و آهنگ ترتیل آن روح را در آسمان معنویت به پرواز درمی‌آورد و شادی می‌آفریند. متن کامل این پیام را اینجا ببینید!



محمد انصاری، طی گزارشی بر برگزاری 21 دوره مسابقه استانی و کشوری در دو بخش آقایان و بانوان توسط دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) اشاره کرد. وی به توجه این دارالقرآن بر برگزاری کلاس‌های آموزش عمومی و تخصصی قرآن کریم در سراسر کشور تأکید ورزید.



در ادامه این مراسم احمد مسجد‌جامعی، رئیس شورای اسلامی شهر تهران به سخنرانی پرداخت. وی در سخنان کوتاهش با اشاره به تاریخچه توجه به ترویج قرآن و عترت در شهر تهران گفت: در اطراف تهران حصاری با 114 برج به نیت 114 سوره قرآن ساخته شده بود که در هر برجی یکی از سوره‌های قرآن به نیت تبرک گذاشته شده بود. شاید بتوان گفت که یکی از دلایلی که روستای تهران به شهری بزرگ مبدل شد همین پیوند قرآن و اهل بیت(ع) است که مردم این دیار همیشه به آن تمسک داشتند.



این فعال قرآنی بیان کرد: بیشترین آثار قرآنی در شهر تهران تولید شده و می‌شود و حتی با شهرهایی چون ریاض، قاهره و ... نیز قابل مقایسه نیست. در این میان نقش بانوان در تولید این آثار بسیار پررنگ است؛ تاکنون 10 هزارپایان‌نامه قرآنی توسط بانوان پژوهشگر قرآنی تدوین شده است که این باعث افتخار است. متن کامل این سخنان را اینجا ببینید!



در ادامه آیت‌الله سیدهاشم رسولی محلاتی، عضو ارشد دفاتر امام راحل و مقام معظم رهبری طی سخنانی به بیان احادیث متعدد از پیامبر و ائمه هدی(ع) درباره حفظ قرآن کریم و درجات این افراد در دنیا و آخرت از منابع شیعه و سنی پرداخت. وی حضور در آئین‌های این رقابت‌ها را افتخار بزرگ و سعادتی برای خود برشمرد و بر برگزاری خودجوش و مردمی این قبیل فعالیت‌ها تأکید کرد.



در این آئین، جمع زیادی از بانوان قرآنی شامل داوران و قاریان، برگزیدگان این دوره از مسابقات، تعدادی از مسئولان کشوری و اساتید حوزه‌های علمیه حضور داشتند. پایان‌بخش این مراسم تقدیر از برگزیدگان بود. برای مشاهده اسامی برترین‌ها اینجا را ببینید!



آئین پایانی مسابقات بانوان دارالقرآن امام علی ابن ابیطالب(ع) در محل حسینیه فاطمیون تهران واقع در میدان بهارستان، خیابان مجاهدین اسلام برگزار شد.



گزارش تصویری این مراسم را اینجا ببینید!

captcha