کد خبر: 1341304
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۰:۵۹

را‌ه‌اندازی بزرگترین مرکز قرآن‌پژوهی و طب جهان اسلام تا سال 94

گروه سلامت: سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت با بیان اینکه اعضای جدید کمیته قرآن‌پژوهی و طب امروز مشخص می‌شوند، اظهار کرد: براساس برنامه عملیاتی مجموعه باید تا سال 94 بزرگ‌ترین مرکز قرآن‌پژوهی و طب جهان اسلام تشکیل شود.


حسین همتی، سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) با بیان اینکه اعضای کمیته قرآن‌پژوهی و طب، صبح امروز طی جلسه‌ای با معاون دانشجویی و فرهنگی وزارت بهداشت مشخص خواهند شد، عنوان کرد: کمیته یاد شده شورای سیاست‌گذاری قرآن‌پژوهی و طب در کشور با چندین فعالیت راهبردی مواجه خواهد بود.



تعیین نقشه راه حوزه قرآن‌پژوهی و طب



همتی با تاکید بر اینکه این کمیته باید نقشه راه حوزه قرآن‌پژوهی و طب را در کشور مشخص و نشریات قرآن و طب را سامان‌دهی و هدفمندسازی کند، تصریح کرد: براساس برنامه عملیاتی مجموعه که از سال 89 آغاز شده، باید تا سال 94 بزرگترین مرکز قرآن‌پژوهی و طب جهان اسلام در زیر مجموعه وزارت بهداشت تشکیل شود که هدف‌گذاری و مراحل برنامه ریزی آن با کمیته قرآن‌پژوهی و طب است.



هدفمندسازی تحقیقات قرآن‌ و طب در دانشگاه‌های علوم پزشکی



وی با بیان اینکه هدفمندسازی تحقیقات قرآن‌ و طب در دانشگاه‌های علوم پزشکی و ایجاد روش تحقیق مناسب برای قرآن‌پژوهی و طب باید در این کمیته پیگیری و ساماندهی شود، اضافه کرد: اعضای حقیقی این کمیته شامل محققان حوزوی و دانشگاهی است ولی بیشتر حوزویان کمیته نیز دارای فعالیت در دانشگاه‌های علوم پزشکی و یا تخصص در این زمینه هستند.



سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: اعضای حقوقی کمیته قرآن‌پژوهی و طب نیز متشکل از: معاونان تحقیقات و فناوری، آموزشی، طب سنتی و دانشجویی و فرهنگی به همراه رئیس مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.



تعیین موضوعات تحقیقی حوزه قرآن‌پژوهی و طب در دانشگاه‌های علوم پزشکی



همتی در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اینکه تحقیقات قرآنی در دانشگاه‌های علوم پزشکی هدفمند و موضوعات حوزه قرآن‌پژوهی و طب مشخص خواهد شد، بیان کرد: در حال حاضر ممکن است در یک حوزه قرآن‌پژوهی و طب 10 دانشگاه به صورت همزمان مشغول تحقیق و پژوهش باشند بنابراین در تلاشیم تا موضوعات مختلف مشخص و از موازی کاری تحقیقات در این مقوله بکاهیم.



سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تاکید بر اینکه در تلاشیم تا هر دانشگاه علوم پزشکی در یک حوزه از مسائل مرتبط با قرآن‌پژوهی و طب ورود پیدا کند، تصریح کرد: هم‌اکنون فعالیت‌های دانشگاه‌های علوم پزشکی در حوزه قرآن و عترت به پنج منطقه کشوری تقسیم شده است و به طور کلی هر 10 دانشگاه و دانشکده پزشکی به یک منطقه تبدیل شده است.



آماده‌سازی پرونده قرآنی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی



وی همچنین با اشاره به آماده‌سازی پرونده قرآنی بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی و درمانی و رابطان آن‌‌ها به همراه آیین‌نامه تجهیز و ساماندهی فعالیت‌های قرآنی در مراکز درمانی و بهداشتی کشور، خاطرنشان کرد: در آیین‌نامه طرح پرونده قرآنی بیمارستان‌ها و مراکز بهداشتی و درمانی قید شده که باید فعالیت‌های قرآنی و دینی در بیمارستان‌ها و زیرمجموعه مدیر آن مجموعه صورت بگیرد.



سرپرست مرکز قرآن و عترت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ادامه داد: بدین‌منظور برای فعالیت‌های این حوزه هر بیمارستان دارای پرونده‌ای است که مشخص‌ می‌کند چه اقداماتی در این مجموعه صورت گرفته است و بخشی از این مقوله نیز با مباحثی همچون حقوق بیمار در ارتباط است.

captcha