به گزارش خبرنگار افتخاری خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) به نقل از روابط عمومی رادیو معارف، آیتالله مصباح یزدی در این دیدار با اشاره به اینکه در گذشته ترویج فرهنگ اسلامی از طریق روشهای سنتی مانند مجالس وعظ، منابر و برخی نشریات دینی انجام میشد، افزود: در عصر اخیر این نقش مهم بر عهده
رسانه ملی و برنامهسازان این رسانه قرار گرفته است.
وی با اشاره به جایگاه رسانه ملی تصریح کرد: امروز نقشی که بر عهده رسانه ملی است هیچ جایگزینی ندارد و تحولات سیاسی تا حدود زیادی مرهون رسانه ملی است.
این استاد برجسته حوزه علمیه با اشاره به اینکه تولیدات رسانههای جهانی بر زندگی مردم بسیار مؤثر هستند، تأکید کرد: هیچ چیزی نمیتواند جایگزین نقش رسانه شود لذا مسئولیت رسانه ملی بسیار سنگین است.
مصباح یزدی با اشاره به دیدگاه امام خمینی(ره) قبل از انقلاب نسبت به جایگاه رادیو و تلویزیون تصریح کرد: امام راحل(ره) قبل از انقلاب بارها اعلام کردند که مخالف تلویزیون نیستند بلکه مخالف ابتذال در این رسانه هستند.
رئیس مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی(ره) تأکید کرد: بعد از انقلاب روز به روز نقش صدا و سیما کاملاًً چشمگیر شده است که البته همانطور که باید به نقش ایجابی و نقاط مثبت این رسانه توجه شود باید از آسیبها و نقاط ضعف آن نیز پرهیز کرد .
مصباح یزدی با اشاره به اینکه مخاطبان رسانه ملی طیف زیادی از اقشار مردم هستند، افزود: باید رسانه طوری برنامهسازی و مدیریت کند که ضمن رعایت مصالح مخاطبان، برنامهها برای همه اقشار مفید واقع شود.
وی با اشاره به اینکه از ابتدای انقلاب فعالیتهای خوبی در رسانه ملی انجام شده است، تصریح کرد: البته باید رسانه ملی در این حد متوقف نشود و تلاش بیشتری در قالب و محتوای برنامهها انجام دهد.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین رجبی، قائممقام مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی(ره) گفت: رسانههای ارزشی و دینی منطبق با موازین اسلام همان ادامهدهنده وظایف انبیاء هستند.
وی از رادیو معارف به عنوان یکی از مجموعههایی که پیام الهی را میرسانند و در مسیر رساندن پیام الهی تلاش میکنند یاد کرد و افزود: رادیو معارف سرتاسر تلاش برای رساندن معارف ناب اهل بیت(ع) است.
این استاد حوزه همچنین، تأکید کرد: رادیو معارف الگویی خوب از یک رادیوی موفق در رساندن پیام الهی به مخاطبان است.
حجتالاسلام والمسلمین رجبی تصریح کرد: بر طبق بیان امام راحل(ره)، رادیو معارف یک دانشگاه برای دینپژوهان و طالبان معارف ناب اهل بیت(ع) است.
در ادامه این دیدار، حجتالاسلام والمسلمین لطفی نیاسر با اشاره به فعالیت 15 ساله رادیو معارف افزود: یکی از راهبردهای اصلی رادیو معارف معرفی و شناساندن فعالیت نهادها، مؤسسات و مراکز پژوهشی حوزه علمیه برای مخاطبان فرهیخته این رادیو است.
وی همچنین، با اشاره به اینکه حوزههای تخصصی در مباحث دینی دارای شاخههای مختلفی است خواستار همکاری و تعامل بیشتر نهادهای تخصصی حوزوی برای رساندن پیام معارف ناب اسلامی به مخاطبان رادیو معارف شد.
در پایان این دیدار تفاهمنامه همکاری رادیو معارف با مؤسسه آموزشی ـ پژوهشی امام خمینی (ره) به امضاء طرفین رسید.