کد خبر: 1341453
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۳
حجت‌الاسلام اسفندیاری:

حوزه و دانشگاه فضایی امن برای نقد درونی ایجاد کنند

گروه سیاسی: مدیر مدرسه علمیه حاج محمد ابراهیم خوانساری اراک با بیان اینکه پیشرفت جامعه در قالب اتحاد حوزه و دانشگاه تعریف می‌شود، گفت: اگر عوامل اجرایی حوزه و دانشگاه فضایی امن برای نقد درونی ایجاد کنند قطعاً به وحدت این دو مرکز آموزشی کمک می‌شود.


حجت‌الاسلام احمد اسفندیاری، مدیر مدرسه علمیه حاج محمد ابراهیم خوانساری اراک در آستانه سالروز وحدت حوزه و دانشگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از استان مرکزی، گفت: پیشرفت و سلامت جامعه در قالب اتحاد حوزه و دانشگاه تعریف می‌شود.



وی با اشاره به اینکه دانشگاه و حوزه با تربیت نیروهای انسانی متعهد و متخصص همگام در پیشرفت جامعه مؤثر بوده و زمینه رشد و پویای هرچه بیشتر جامعه را فراهم می‌کند، افزود: با توجه به مطلب بیان شده امروز سیاست و اداره کردن جامعه به دستان پرتوان و بازوان قدرتمند حوزه و دانشگاه مترتب است؛ لذا پسندیده است در تقویت اهداف تعریف شده در این دو مرکز مبنی بر وحدت نهایت دقت صورت گیرد.



علم و تخصص در راستای علوم دینی دنبال شود



حجت‌الاسلام اسفدیاری تصریح کرد: بی‌شک عدم اتحاد و انسجام بین این دو مجموعه فرهنگی و آموزشی آینده کشور را به خطر انداخته و زمینه بروز ناهنجاری بین جوانان را فراهم می‌کند؛ لذا بسیار پسندیده است که جوانان انقلابی و ولایتمدار با تأسی از ائمه اطهار(ع) علم و تخصص را در راستای علوم دینی دنبال کرده و از این مقوله مهم غافل نباشند.



مدیر مدرسه علمیه حاج محمد ابراهیم خوانساری اراک نتیجه عدم اتحاد حوزه و دانشگاه را در قالب نبود وحدت رویه مناسب، تشتت افکار در جامعه و عقب‌ماندگی در تمامی عرصه‌های اجتماعی،  سیاسی، فرهنگی، علمی، فناوری و پژوهشی عنوان کرد.



به گفته وی، عمده‌ترین راهکار برای وحدت هرچه بهتر این دو مجموعه فرهنگی و آموزشی برپایی و توجه هرچه بیشتر به کرسی‌های آزاداندیشی است؛ چراکه با این تدبیر رهبر فرزانه انقلاب هر دو مجموعه در فضایی آکنده از صمیمیت می‌توانند نقدهایی اثرگذار داشته و نسبت به وحدت هرچه بیشتر حوزه و دانشگاه تلاش کنند.



حجت‌الاسلام اسفندیاری اظهار کرد: بی‌شک اگر عوامل اجرایی حوزه و دانشگاه فضایی امن برای نقد درونی ایجاد کنند و به‌واسطه این نقدها و تحلیل‌های مؤثر اشکالات احتمالی در زمینه‌های مختلف را رفع سازند؛ قطعاً به وحدت این دو مرکز آموزشی کمک شایانی می‌شود.



این مقام مسئول در ادامه افزود: در حقیقت کاسته‌شدن اختلافات در زمینه وحدت حوزه و دانشگاه توطئه‌های دشمنان را با ناکامی بیشتر مواجه کرده و زمینه‌های تفرقه‌افکنی که توسط نظام سلطه به آن دامن زده می‌شود را خنثی می‌کند.



توجه به مقوله علم و دین در یک فضای امن و اسلامی



وی با اشاره به اینکه وحدت حوزه و دانشگاه تنها به تدریس مدرسان دانشگاه در حوزه و بالعکس خلاصه نمی‌شود، ابراز کرد: اتحاد این دو مجموعه علمی و فرهنگی جامعه را در راستای رویه واحدی قرار داده و زمینه توجه به مقوله علم و دین را در یک فضای امن و اسلامی فراهم می‌کند.



حجت‌الاسلام اسفندیاری خاطرنشان کرد: نشست بین عوامل دانشگاه و حوزه نباید به سالروز وحدت این دو مرکز مؤثر در جامعه خلاصه شود؛ لذا پسندیده است این دو دستگاه فرهنگی در تعامل هرچه بیشتر با یکدیگر قرار گیرند و اهداف یکدیگر را جامه عمل بپوشانند.



مدیر مدرسه علمیه حاج محمدابراهیم خوانساری اراک در پایان از کمرنگ بودن فضای آزاد برای نقد و بررسی افکار دانشگاهیان و حوزویان ابراز تأسف کرد و گفت: متأسفانه تعصبات نابجای حاکم بر فضای دانشگاه و حوزه توسط برخی عوامل سودجو وحدت این دو دستگاه فرهنگی را به مخاطره خواهد انداخت که با اتخاذ تدابیر هوشمندانه از سوی عوامل مؤثر حوزه و دانشگاه به وحدت و اتحاد هرچه بیشتر منجر می‌شود.

captcha