گروه فعالیتهای قرآنی: رئیس اداره اوقاف شیروان از ثبت یک وقف جدید بهمنظور احداث مسجد بین راهی میقاتالرضا(ع) در این شهرستان خبر داد.

حجتالاسلام عباس محمدزاده، رئیس اداره اوقاف و امور خیریه شیروان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از خراسان شمالی، گفت: وقفی شامل یک قطعه زمین مزروعی توسط واقف خیراندیش، علی اکبر خوش خلق به نیت ساخت مسجد انجام شده است.
وی ارزش ریالی این وقف را بیش از یک میلیارد ریال ذکر کرد و افزود: این زمین زراعی به نیت احداث مسجد بین راهی میقاتالرضا(ع) در نزدیکی روستای رضاآباد غربی این شهرستان وقف شده است.
رئیس اداره اوقاف شیروان با اشاره به ثبت 17 وقف جدید طی سال جاری در این شهرستان، ارزش ریالی این موقوفات را 10 میلیارد ریال اعلام کرد و متذکر شد: با ثبت این میزان وقف، شهرستان شیروان جزو پنج شهرستان برتر در ثبت موقوفات جدید در سطح کشور شده است.