کد خبر: 1342864
تاریخ انتشار : ۲۵ آذر ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۸

کتاب خاطرات دفاع مقدس هنرمند زنجانی به چاپ رسید

گروه اندیشه: مجموعه خاطرات جبهه نویسنده و هنرمند مطرح استان زنجان در قالب کتاب «بر بلندای گرده‌رش» به چاپ رسید.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از زنجان، فرزاد بیات‌موحد، نویسنده برجسته زنجانی روز گذشته، 24 آذر در جمع اصحاب رسانه‌های استان زنجان با اشاره به تهیه و تدوین کتاب خاطرات وی از حضور در صحنه‌های نبرد حق علیه باطل در دفاع مقدس، گفت: این کتاب با محوریت خاطرات 100 روز حضور در جبهه در قالب عضو ستاد مهندسی و پشتیبانی جهاد سازندگی زنجان نوشته شده است.



وی با اشاره به این‌که کتاب «بر بلندای گرده‌رش» مشتمل بر خاطرات ایام عملیات نصر 8 و بیت‌المقدس 2 است، افزود: این کتاب با هدف آشنایی نسل جوان با فعالیت‌های ایثارگرانه رزمندگان دوران دفاع مقدس به‌ویژه کارهای بسیار بزرگی که ستاد پشتیبانی جهاد سازندگی در این جبهه‌ها انجام می‌داد، تهیه و تدوین شده است.



این هنرمند زنجانی با بیان این‌که این کتاب شامل 9 بخش و 9 ضمیمه شامل اسناد، تصاویر و مروری بر عملیات‌هایی که نامشان در کتاب آمده، به چاپ رسیده است، ابراز کرد: کتاب «بر بلندای گرده‌رش» در 96 صفحه و با تیراژ اولیه 1000 جلد با حمایت واحد ادبیات بنیاد حفظ آثار شهدا و نشر ارزش‌های دفاع مقدس چاپ شده است.



یادآور می‌شود، فرزاد بیات‌موحد، هنرمند و مدرس کارگاه‌های داستان‌نویسی حوزه هنری استان زنجان است و تاکنون سه کتاب علمی و چندین کتاب داستانی به‌همت این نویسنده به چاپ رسیده است.

captcha